Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mandrake yi silmeden fedora yükleyeyim dedim. Mouse görmedi swap yeri ayarladım 800 mb lık 10,300 gb hdd ninde 9500 ünü root yaptım ama mouse görmediği için tam hakim değilim. Bölerken erorr verdi daha önce partition la bunu ayırmışsın ... bios geometrisini bilmeden bilmemne etmişsin diye bir eror verdi tam hatırlamıyorum. Mouse u nası tanıtırım ben buna ? Setup yapamıyorum Birde mandrake yi silip mi kurayım ? silmedenmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Aha yanlış yazmışım fedora olacaktı tüh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bana gore herzaman için sıfır kurulum daha mantıklı mouse un ne seri ps/2 usb bunuda soylersen[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mouse ps/2 ama seri gördü seri porttada hiç birşey takılı değil işin komik yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 fedora hic kullnmadım ama control paneli tarzi biryer mutlaka vardır oradan mouse bolumune yada xfree86 conf undan ps/2 olarak degistir isini gorur[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ps 2 yaptım ama değişen bişi olmadı. mouse kıpırdamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 donanımsal bir sorun olabilir mi?[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ana hayal mi goruyorum ? ben demin bu mesaja sanki reply yazmistim.. cok enteresan her neyse rm /dev/mouse ln -s /dev/psaux /dev/mouse yazin, duzelir. Tabii sonradan gpm flan yuklenmesi gerekiyor ps/2 ya gore, eger console da kullanmak istiyorsaniz.. X zaten tanir /dev/mouse dan.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sharkycim sana yaramadı bukadar ilgi euheuh bu ps/2 hedesini diger topice yazmıssın =p[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yazık Sharky balık hafızası var ondandır :P yoksa walla ilk kez yazıyosun mesajı ehehe seni ilginç balık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Evet evet yoruldum :) Ben gidip yatayim, olmadi adam falan oldureyim bir kac oyunda.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Abi daha yüklemedimki nereye yazacam ? yüklerken mouse kullanamıyorum ana menüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar