Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer40k&Fantasy

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Arakdaşlar buraya bundan sonra arasıra yaptığım Warhammer40k ve Fantasy çizimlerimi koyacam.
Elektronikçizimtableti aldığımdan ve hobim olan bu konu üzerine gitmek istediğimden dolayı (el pratiğide işin keyfi)
Coral Painter ile baazı çizimler yapmaktayım.Umarım beğenirsiniz.

Öncelikle belirtmeliyim çizimlerimi elektroniktablet ile yaptığımdan ötürü sürekli tablete bakmam gerekiyor buda çizimin kalitesini düşürüyor çünkü pek alışık değilim.Fakat zamanla bu tekniğe alışcagımdan şüphem yok :) şimdilik biraz teknik hatalar yaşıyorum çizimlerde bi yandan çizerken ekrandan takip etmek çok garip bir duygu.
Bu sebeptendirki hataları bol yapıcağımdan biraz karikatürizeleştirdim.

Sosyal ağlarda paylaş

olsun biz genede kirletelim . :P pek çok çeşit tablet var siz ne tarz bir tablet arzu ediyorsanız ona göre bir tavsiy tablete edebilirm. Mesela ben a3 boyutlarında olan çizimtabletini aldım. Tavsiye ederim çok pratik ufak ve hoş

fakat şöyle bir sorunvarki profesyonellik için daha kaliteli şeyler almanız şart
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:
Çok tatlı olmuşlar beğendim.
Skeç çok seviyorum zaten elimde olsa skeç müzesi açarım.

Ama ikincisinde perspektif meme yapmış inceden.

Evet arka planla ön plan tam oturturamadım bide gölgeyi ve yer zeminini tonlamamanın getirdiği zararlar. Biraz daha prof. işler koyacam bi kaç güne :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Şu anda üzerinde çalıştşğım ve bitincede deviantart akoyacagım Warhamme40k ile ilgili son çalışmamın bitmemiş halinisizlerle paylaşmak istedim. Epey uzun sürüyor elimde kalem fazla olmadıgından :S gidip almayada üşeniyorum hep(:P)

Üstteki Stormtrooperıda koyiym

buda henüz sketch çalışmalarım . ileride tüm eforumu sarf ederek bir stormy yapıcam X(

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...