Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Arakdaşlar buraya bundan sonra arasıra yaptığım Warhammer40k ve Fantasy çizimlerimi koyacam. Elektronikçizimtableti aldığımdan ve hobim olan bu konu üzerine gitmek istediğimden dolayı (el pratiğide işin keyfi) Coral Painter ile baazı çizimler yapmaktayım.Umarım beğenirsiniz. Öncelikle belirtmeliyim çizimlerimi elektroniktablet ile yaptığımdan ötürü sürekli tablete bakmam gerekiyor buda çizimin kalitesini düşürüyor çünkü pek alışık değilim.Fakat zamanla bu tekniğe alışcagımdan şüphem yok :) şimdilik biraz teknik hatalar yaşıyorum çizimlerde bi yandan çizerken ekrandan takip etmek çok garip bir duygu. Bu sebeptendirki hataları bol yapıcağımdan biraz karikatürizeleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gereksiz taramalardan kaçın. çok güzel beğendim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 teşekkür ederim.Şu elektronik kaleme alışıyim daha kaliteli işler koymaya özen göstericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tablete neden bakıyosun ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cuce said: tablete neden bakıyosun ben onu anlamadım Onu neden yazmışım bende anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 çizim tableti hakkında az da olsa bbilgi alabilir miyim? hem topic fazlalığı olmasın bölümde. şimdiden teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 baya bi topic var bu konuyla ilgili tablet yaz cıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 olsun biz genede kirletelim . :P pek çok çeşit tablet var siz ne tarz bir tablet arzu ediyorsanız ona göre bir tavsiy tablete edebilirm. Mesela ben a3 boyutlarında olan çizimtabletini aldım. Tavsiye ederim çok pratik ufak ve hoş fakat şöyle bir sorunvarki profesyonellik için daha kaliteli şeyler almanız şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 a3? pratik ufak ve hoş? a5 demek istedin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu tabletler ekranlı olmuyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cuce said: a3? pratik ufak ve hoş? a5 demek istedin sanırım ahhh çok pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Çok tatlı olmuşlar beğendim. Skeç çok seviyorum zaten elimde olsa skeç müzesi açarım. Ama ikincisinde perspektif meme yapmış inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Alexi_Septimus said: Çok tatlı olmuşlar beğendim. Skeç çok seviyorum zaten elimde olsa skeç müzesi açarım. Ama ikincisinde perspektif meme yapmış inceden. Evet arka planla ön plan tam oturturamadım bide gölgeyi ve yer zeminini tonlamamanın getirdiği zararlar. Biraz daha prof. işler koyacam bi kaç güne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bide stormtrooper koyiym dedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Şu anda üzerinde çalıştşğım ve bitincede deviantart akoyacagım Warhamme40k ile ilgili son çalışmamın bitmemiş halinisizlerle paylaşmak istedim. Epey uzun sürüyor elimde kalem fazla olmadıgından :S gidip almayada üşeniyorum hep(:P) Üstteki Stormtrooperıda koyiym buda henüz sketch çalışmalarım . ileride tüm eforumu sarf ederek bir stormy yapıcam X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 w40k'dan şaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Neden hep Imperial Guard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 deviantarttaki çalışmaları koyduğumdan dolayı henüz imperialguard üzerine çiziyorum ama merak etme yenileri eldar olacak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çok hoş olmuşlar bence eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 çok hoşlar gerçekten, tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 henüz halen yapım aşamasında olan bi kaç resmimi daha koyiym dedim bunlardan biride renklidenemem gene. bitince tekrar koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ya abi bırak şu ezik guard ları, wolf lara gel doğruyu bul, über bişe çizde masaüstüne koyayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 önce eldar yapıcam ama wolf içinde söz veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar