lapacý Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şimdi arkadaşlar ben meslek lisesindeyim ama kararım değişti bu son sene pişman oldum meslek lisesi olduğuma sosyoloji okicam ve girebileceğim sadece 2 okul var kontejyanı dolmadığı için o da sizce bilgi mi bahçeşehir mi sosyolojide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bilgi'nin kadrosu bahçeşehir'den katbekat iyidir. ama bahçeşehir'in de yeri güzel. durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lapacý Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yanlız nilüfer narlı falan var bahçeşehirde bilgide alan duben var bi arusu salla at çöpe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evete bilginin kadrosu kesinlikle daha iyi ayrıca sosyoloji açısından ders dışı aktiviteleri de daha iyidir bilginin. ben bu sene sosyoloji konferansına gittim orda :) süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bilgi'nin kantini de kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bilginin kantininde millet birbirine dayılanıp delikanlılık yapmaya calısanlar da bolmus ama. bilgi de olmadıım icin duyumlarından konusuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ama tabi bilginin taksimde olması bi de okulun ders dısı aktivitelerinin de gayet basarılı olması yuzunden ben bilgi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar