lapacý Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şimdi arkadaşlar ben meslek lisesindeyim ama kararım değişti bu son sene pişman oldum meslek lisesi olduğuma sosyoloji okicam ve girebileceğim sadece 2 okul var kontejyanı dolmadığı için o da sizce bilgi mi bahçeşehir mi sosyolojide?
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bilgi'nin kadrosu bahçeşehir'den katbekat iyidir. ama bahçeşehir'in de yeri güzel. durum bu.
lapacý Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yanlız nilüfer narlı falan var bahçeşehirde bilgide alan duben var bi arusu salla at çöpe :P
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evete bilginin kadrosu kesinlikle daha iyi ayrıca sosyoloji açısından ders dışı aktiviteleri de daha iyidir bilginin. ben bu sene sosyoloji konferansına gittim orda :) süperdi.
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bilginin kantininde millet birbirine dayılanıp delikanlılık yapmaya calısanlar da bolmus ama. bilgi de olmadıım icin duyumlarından konusuorum
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ama tabi bilginin taksimde olması bi de okulun ders dısı aktivitelerinin de gayet basarılı olması yuzunden ben bilgi derdim.
Öne çıkan mesajlar