karakedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kendimi ortadogu ve balkanların namaglup sampiyonu ilan ettim. kapışmak isteyen arkidiş varsa her daim beklerim. *! addrriaaannnnnn addriiiaaaaannnn*[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 25 June 2003 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 *!kırmızı Eldivenlerini Giyer* Dring Dring -Round 1- "Lets See What you can do,Ballbou."[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ROCKY benim en sevdigim yıldız ve en sevdıgım boxor hstasıyım Rockynın ROCKY 4 RULESSS[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yer ve zaman seçin. gencim hızlıyım yakışıklıyım ve kimse beni yenemez... - kara muhammet ali kedi -[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn
inf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ps2ye yapılmış gelmiş geçmiş en kötü oyunlardan biri bana göre :)
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ivannnn Ivannnnnn ! diye bağırmasını hiç unutmam hastaydım küçükken ağzını yamultup Ivan diye bağrmasına.[hline]I'm a lost soul in frp
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Gercektende ps2 dekı en kotu oyunlardan bırısıdır ROCKY[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: karakedi, 11 June 2003 04:39 tarihinde demiş ki: yer ve zaman seçin. gencim hızlıyım yakışıklıyım ve kimse beni yenemez... - kara muhammet ali kedi -[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Kedi alınmaca darılmaca yok ama Spider Rico bile sen ona daha vuramadan seni Nakavt eder[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Magic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sikletimiz uyuşmuyor kedi, kıyma kendine
smerten Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Magic, 13 June 2003 11:17 tarihinde demiş ki: sikletimiz uyuşmuyor kedi, kıyma kendine ahaha[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Tamtamına birşey anlamadım ;)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 buyur?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Öne çıkan mesajlar