EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Çok gerekli bişeymi bu kernel update etmek? slackware 9.1 kurmak üzereyim(15-20dk sonra başlıcam hehe) sonrada kerneli update etmeyi düşünüyorum ama ne faydası olacak bana bunun? (usb modem kullanıyorum mesela tanıtamıyorum linuxa onu tanıyacakmı?) [Bu mesaj EagleEye tarafından 11 February 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kernel versiyonu ile birebir alakali degil biseyin taninip taninmamasi. gerekli modulu yuklemen yuklememen ile ilgili daha cok. zannediyorum 2.4 kerneli icin de vardir gerekli modul. (zannediyorum degil vardir yani :)) ama performans olarak cosuk bir kernel(mis). evet hala kurmadim, utaniyorum kendimden hehe :)[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Devicelarin tanitilmasi sirasinda update ler oncelikli rol oynarlar.. Fakat 2.4.* lerle de usb modemlerden internete cikan arkadaslar var.. 2.6.* da durumlar nasildir bilemiyorum, eger program gelistiricisi iseniz, bir hayli buggy bir kernel.. En azindan 2.6.3 e kadar falan beklemek lazim. Su anda 2.6.2 stable (:~$ finger @www.kernel.org ).. Bir hayli optimize bir kernel oldugu soyleniyor.. Compilation kismi bile degistirilmis :) Eger sisteminiz duzgun calisiyorsa ve mutluysaniz, kernel update etmek icin bir gereksiniminiz yok demektir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar