Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Benim kanald de duyduğuma göre Bursada da okullar tatil edilmiş perşembe için bi bilgisi olan var mı ben mi yanılıyorum ?
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bursalılar ve Diger Okulu Tatil olmus Ogrenciler Hadi iyisiniz gene. Bizim Zamanımızda nerdeeee tatil.biz 1 m lik karda bile gidiyorduk. ne olcak canım sımdıkı genclik bole :) Hadi iyi tatiller arkadaslar.[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
regulus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 öh be..bursa dan ayrıldım ya tatillerin ardı arkası kesilmiyor[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yavv antalya yada bır tatıl yapsak yaa[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yoksa yarın ben kndı kendıme mı tatıl yapsam yarım gunum kalıcak ama :P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Öne çıkan mesajlar