fab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ya bana acilen bünyesi hafif ve sade olan bir php tabanlı chat script'i lazım. Bilgisi ve tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 keyword : phpmychat[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ggüzel sade bir php chat bence http://www.webdev.ro/products/webchat/ phpnuke ve postnuke e uyrlanmış versiyonları: http://www.spchat.org/index.php?newlang=english[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bence java chat daha sağlıklı[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 o zaman java chat öner bi tane :) php chat çok kötü ya beğenmedim bi türlü, içime sinmedi.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ircye tam anlamıyla benzeyen chat istersek java kullanmak zorundayız elbette, ancak 1 daha az modifiye edilebilir (java ve java script bilmek gerekir) olur ve de java runtime environment yüklemeyi bilmeyen yurdum insanları illa çıkacaktır karşına xp sahibi bir de onlara bunu anlatmakla uğraşırsın ... üstüne üstlük, php yada asp ile yapacağın bir chat sayfası java kadar interaktif gözükmese de veritabanları ile etkileşim halindeyken, java kendi halinde takılacaktır txt dosyaları üzerinde ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hmms, neyse o zaman ben php kurayım. Java yükleme filan var, haklısın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar