Glatheros Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yeni bölüm hayırlı olsun[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bende yeni gördüm hayırlı olsun...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hayırlı olsun da nasıl yani tarih? :D Tarih neyi?[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Tarih nedir? Şimdiden önce olmuş tüm olaylar tarihtir. belki kendi projem olması nedeniyle ingilizce bir şekilde Yapay Zeka'nın tarihi hakkında bir topic açabilirim. Bir başkası gelir Osmanlı tarihi hakkında tartışma açar. Tarih budur :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 walla bende yeni gördüm h o Derim ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yupii artık tarihim beş gelecek karneye millet anlatın bakalım selçukluları ne yapmış bu selçuk bey niye batıya gitmişler neden bölünmüşler bizanslılar iç işlerine karışmış mı neden samanoğullarıyla iş birliği yapmışlarda türk olan gaznelilerle felam işbirliği yapmamışlar *!tarihe susamıştır*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehehe benimde gelir artık karneye 5 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceday Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 burası da nedir yaf? kedi tarihe mi merak saldı acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 merak sarmak :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 EeEeEe Buranın Yetkilisi kim olacak ehehe Ben olim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 buranın yetkilisi war zaten =o= işte. heh. sen yetkili diil bonzi olursun anca.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bonziyim bEn BONZİİİİİİİİİİİİİİİİİ =o= bunları Ben boş biliodum ama öğrendim saolun ehehe BONZİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 tarihini bilmeyen adam geleceğini kestiremez[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tarihe bayılırım süper olmuş.Elinize sağlık.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hayırlı olsun yeni gördüm ben de biraz önce tarih çalışıyordum. *!gerinir*[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Androner Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 tarih, bölümü güzel olmuş. herkes tarihi kendine göre yorumlar. bakalım biz nasıl yorumlayacağız. ortak bir yorum çıkacak mı yoksa her kafadan ayrı bir ses mi çıkacak? *!Merak Eder*[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hehe sınır tanımıyoruz valla :P buırda çok acayip tartışmalar olabilir gibi geldi bana. ben olayım mod, düzen sağlarım... *!bone'a bakar, sırıtır* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... GeeM Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Süper olmuş bu bölüm yeni gördüm Mükemmel bi düşünce.. Ekmek Teknesi gaz verdi millete tabi. Bu arada aslı merak salmaktır.. sarmak da istanbul dejenerasyonu.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Tarih hayırlı olsun × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bende yeni gördüm hayırlı olsun...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hayırlı olsun da nasıl yani tarih? :D Tarih neyi?[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Tarih nedir? Şimdiden önce olmuş tüm olaylar tarihtir. belki kendi projem olması nedeniyle ingilizce bir şekilde Yapay Zeka'nın tarihi hakkında bir topic açabilirim. Bir başkası gelir Osmanlı tarihi hakkında tartışma açar. Tarih budur :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 walla bende yeni gördüm h o Derim ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yupii artık tarihim beş gelecek karneye millet anlatın bakalım selçukluları ne yapmış bu selçuk bey niye batıya gitmişler neden bölünmüşler bizanslılar iç işlerine karışmış mı neden samanoğullarıyla iş birliği yapmışlarda türk olan gaznelilerle felam işbirliği yapmamışlar *!tarihe susamıştır*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehehe benimde gelir artık karneye 5 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 burası da nedir yaf? kedi tarihe mi merak saldı acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 merak sarmak :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 EeEeEe Buranın Yetkilisi kim olacak ehehe Ben olim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 buranın yetkilisi war zaten =o= işte. heh. sen yetkili diil bonzi olursun anca.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bonziyim bEn BONZİİİİİİİİİİİİİİİİİ =o= bunları Ben boş biliodum ama öğrendim saolun ehehe BONZİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 tarihini bilmeyen adam geleceğini kestiremez[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tarihe bayılırım süper olmuş.Elinize sağlık.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hayırlı olsun yeni gördüm ben de biraz önce tarih çalışıyordum. *!gerinir*[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 tarih, bölümü güzel olmuş. herkes tarihi kendine göre yorumlar. bakalım biz nasıl yorumlayacağız. ortak bir yorum çıkacak mı yoksa her kafadan ayrı bir ses mi çıkacak? *!Merak Eder*[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hehe sınır tanımıyoruz valla :P buırda çok acayip tartışmalar olabilir gibi geldi bana. ben olayım mod, düzen sağlarım... *!bone'a bakar, sırıtır* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Süper olmuş bu bölüm yeni gördüm Mükemmel bi düşünce.. Ekmek Teknesi gaz verdi millete tabi. Bu arada aslı merak salmaktır.. sarmak da istanbul dejenerasyonu.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar