darklife Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben evimi once kendı makınemde yaptıktan sonra server dan alıp yapmayı dusunuyorum aca ba bıldıgınız boyle bır program varmı ? tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thepsycho Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 abijim $imduk gir google uo custumzable house diye arattır oralarda scre nshardlar war oralardan ba kba kdur ya p sonra lol weya googledan runuo beta5 diye arattır indir kur serverı kas bens sahsen ewımı yapmadan once oyle kasdım lol[signature][hline]I've felt the air rise up in me Kneel down and clear the stone of leaves I wander out where you can't see Inside my shell I wait and bleed psycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 serverda yanlış bişey yapsanda geri alabiliyodun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 pekı ya ev resimleri olan bır adres bılıyormusunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 runuo emulatorunu pc'nize indirin ve açın, orda bir acc yaratın, zaten ilk acc doğal olarak admin olur, o accla istediğiniz dizaynı deneyin bence. denemenin en kolay yolu bu diye düşünüyorum. bir de osi'de mevcut evinizi customize etmeye başladığınızda ana menu'den backup alırsanız, designı beğenmediğinizde backupa dönme imkanınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 aslında öyle bişey mümkün teknik olarak.ama tam cevabını bilmiyorum ve araştırma içindeyim.çünki evinizin dosyaları hdd nizde duruyor ve server ınıza girdiğinizde upload oluyor.bi kaç kişiden yaptığına dair duyumlar almıştım.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 osi AOS cimadan once uyduruk bi customizable ev demosu cikarmisti onu dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tesekkurler arkadaslar cok sagolun yardımlarınız dan dolayı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar