St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 epeydir yazmıyodum bişiler bir an böle karalayınca bişiler mutlu oldum dedim koyayım buraya:)yorumlar çok öenmli!!1!1 yavşak bir keman yayı gibi gergin sisli bir flüt ezgisi gibi mayhoş gönül gösteriden arda kalan bir senfoni çaalr hala zihnimde bestecisi uzak bir kuytuda kaderine ağlar çaresiz dengesizdir notalar ve bir ağıt gibi hüzünlü aralıklar eski zaman hatıraları çalınır aklıma asırlar ötesi sevmeler inler kulaklarımda bir an gelir orkestra susar flüt çekilir kenara kemansa sızar bir an gelirki şairin aklı kalır bir önceki bestede şimdi gayip olan gerçek miydi? diye sorar beyin isyanlara kalkar bir cunta olur zihindeki artıklar öyle bir anki şair susar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kelime seçimlerin çok hoşuma gitti,beğendim güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yavşakla başlayınca noluü dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evet unutmuşum,o baştaki yavşak hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yorumlar için tşkkrler.evet yavşak konusunda haklısınız.o şiirden bağımsız aklıma gelen bişidi şiiri onun üstüne kurdum sanırsam ondan öle eğreti durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 güzel olmuş eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar