Peradur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 arkadaslar,elinde civ3-conquests olan varsa CD'ye cekip yollayabilir mi? butun masraflarını odemeye hazırım, kafayı yiyecegim 1 aydır civ3 conquests diye aldıgım oyunlar normal civ3 cıktı. bi yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 şaşırtıcı, değiştirebilme şansın yok mu aldığın yerlerde[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ben sonunda dayanamadım orijinalini aldım. Avatürk' te var. 31.500.000 TL. Gayette iyi yaptığımı düşünüyorum zira yamaları rahat rahat kullanabiliyorum.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben de avaturkten alıcam sanırım, olmicak bu is boyle. guvenilir mi peki orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla ben gittim geçen gün oyun adım 4 cd 10 kağıt, sanırım artık yavş yavaş orjinale kayma vakti geliyor. Civ3 ün sıra zamanları çok sıkmasa beni bende orjinali alırdım conquestsin çünkü corruption hatası var, ne yaparsan yap adam olmuyor bazı şehirler, sınır ihlal etme hatası var, rakipler sen ordu ve teknoloji olarak üstün olsan bile ukala. Daha aklıma gelmeyen hatalarda olabilir ufak ufal, alırsın orjinali yamalarla mis gibi oynarsın. Kutudan teknoloji ağacı posteride çıkabilir büyük ihtimal naylon veya kuşe kağıtta, daha ne :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Valla ben ısmarladım 2 işgünü sonra geldi. İçinde teknoloji posteri yok maalesef sadece kullanma kılavuzu var o da hatalı.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu kutular dvd tarzı ise olabilirde benim bildiğim çıkıyor, yani karton kutuysa, rezilmiş canım öyletse, ne anlamı var orjinal almanın dvd kutusu olayını sevmiyorum hiç, pahalı korsan imajı veriyor[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 siparis verdim dun gece, bakalım ne zaman ulasacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 peradur nerden sipariş verdin? birde kargo olayı ne kadar? İlerde orjinal keyfi sürmek için kullanabilirim ulaşım ücreti makulse[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 avaturkten verdim siparisi ama stoklarında kalmamıs.kredi kartından cektikleri parayı iade ettiklerini soyluyorlar ama daha iade etmediler. bakalım nolucak, paramı iade etseler baska bir yerden siparis vericem, hic memnun kalmadım avaturkten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Şansızlığa bak. Ben oralardan araştırdım ama çok uçuk postalama ücreti istiyorlardı. Ben de bunun üzerine avatürk' ten istedim 2 işgünü sonra geldi. Sende bir bahtsızlık var galiba.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz [Bu mesaj Baalzebul tarafından 11 February 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bakalım daha iade olayı olmadı bekliyorum. ben de king games diye bir yer buldum kangurum'da orayı denicem bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar