Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civ3-conquests CD'si arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar,elinde civ3-conquests olan varsa CD'ye cekip yollayabilir mi? butun masraflarını odemeye hazırım, kafayı yiyecegim 1 aydır civ3 conquests diye aldıgım oyunlar normal civ3 cıktı. bi yardımcı olabilir misiniz?
Mesaj tarihi:
valla ben gittim geçen gün oyun adım 4 cd 10 kağıt, sanırım artık yavş yavaş orjinale kayma vakti geliyor.

Civ3 ün sıra zamanları çok sıkmasa beni bende orjinali alırdım conquestsin çünkü corruption hatası var, ne yaparsan yap adam olmuyor bazı şehirler, sınır ihlal etme hatası var, rakipler sen ordu ve teknoloji olarak üstün olsan bile ukala.
Daha aklıma gelmeyen hatalarda olabilir ufak ufal, alırsın orjinali yamalarla mis gibi oynarsın. Kutudan teknoloji ağacı posteride çıkabilir büyük ihtimal naylon veya kuşe kağıtta, daha ne :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
avaturkten verdim siparisi ama stoklarında kalmamıs.kredi kartından cektikleri parayı iade ettiklerini soyluyorlar ama daha iade etmediler. bakalım nolucak, paramı iade etseler baska bir yerden siparis vericem, hic memnun kalmadım avaturkten!!!
  • Yeni Oluştur...