lapacý Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 arkaaşlar http://ais.osym.gov.tr/ sitesine girerek giriş yaptım sınav yeri giriş bilgilerine herşey yazıyor Sınav Tarihi Sınav Saati,Salon No,Salon Sıra No ama okul adı yazmıyor nasıl oluyorda okul adı olmadın salon no ve sıra no belli siz bi giriş yapıp bakarmısınız sizde normal mi? daha kağıtta gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bende de aynı durum var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lapacý Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 belkide okul adı kağıtla gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya o herkeste olan bi durum mecburen kağıt eve teslim edildiğinde öğreniyosunuz.şahsen ben daha bugün öğrenebildim sınava gireceğim okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar