-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yeni Xp pro kurdum, bilgisayardan bi uyarı geldiği zaman kasadan ses geliyo bunu nasıl engellerim Anakartım asus bide bios ayarlarına girince belli bi yerde donuyo tuşlar basmıyo,kasadan reset atmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Vallaha pek hatırlamıyorum ama alerts and notifications varsa (belki yanlış hatırlıyorumdur) orada ayarları olması lazım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 işte benim amacım speaker ısökmek aslında sadistliğim üstümde ama speaker ı sökmem için önce ondan ses gelmesi lazım :) bu ses kasadan geliyo direk, biiip diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ses kartının sürücüleri yüklemeyi unutmuşum yükleyince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar