Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 En az LEVELS kadar önemli bir konu, bence tartışılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 LEVELS' dan daha eğlencelidir hem. çubuk var eğip büküyorsun ayar yapmak için VE NE KADAR EĞERSEN O KADAR GÜZELLEŞİYOR FOTOGRAF, DOĞRUYA DOĞRU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Evet özellikte eğriyi sekiz ayrı yerden çekip kenarlara yapıştırmak suretiyle maksimum randıman alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 SELAM, KONUYLA ALAKAM YOK CAPS LOCK İÇİN GELDİM. SAYGILAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben üçgen yapıyorum güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 eğlenceli, ama çok oynarsanız bozulabiliyor. SAYGILAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 CURVES WORKS WONDERS YES HERES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dostum hangi şekil yapınca çıkıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Möbius'u verdin mi hemen alıyor alacalıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 böyle yaparsanız çok güzel olur fotograflarınız. hatta kaydettim hazırını veriyorum size.curve.acv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: Möbius'u verdin mi hemen alıyor alacalıyı. bilek lazım onun için. edit: dönderttim ama olmadı çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ferrero said: Alexi_Septimus said: Möbius'u verdin mi hemen alıyor alacalıyı. bilek lazım onun için. edit: dönderttim ama olmadı çalışıcam. 3 boyutlu o, curves 2 boyutlu bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 tamam mouseu döndürdüm 180 derece. sonra birleştirdim fln. ama olmadı ps çok zor pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yok, yok, çok iyi beceriyorsun sen. aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 cürveyi çok sevdim her fotoğrafım cürveli artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar