Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 mldonkey kullanıyordum , sürekli downloadlarım pause oluyordu. Mldonkey forumlarına yazdım bu sorunu, bana patchi indirmemi yada yeni sürümü çekmemi istediler, Bende rpm i sildim rar yükleyeceğim. Rar rpm lerini buldum herneyse. /home/arkansis in içindeyim mldonkey dosyasını biliyorum bunu boşaltmam lazım mldonkey in içine ama koyamıyorum sanırım unrar dosyaları eksik unrar u yükledikten sonra hangi komutla bunu klasörün içine unrar edebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 [root@Knoppix arkansis]# rpm -ivh unrar-3.20-2plf.i586.rpm uyarı: unrar-3.20-2plf.i586.rpm: V3 DSA signature: NOKEY, key ID caba22ae Hazırlanıyor... ########################################### [100%] /usr/bin/unrar dosyasının unrar-3.20-2plf kurulumu rar-3.1.1-1rph kurulumundaki dosya ile çelişiyor [root@Knoppix arkansis]# rpm -e unrar hata: unrar paketi kurulu değil [root@Knoppix arkansis]# rom -Uvh unrar bash: rom: command not found [root@Knoppix arkansis]# rpm -Uvh unrar hata: unrar açılamadı: No such file or directory [root@Knoppix arkansis]# [root@Knoppix arkansis]# tövbe yarabbim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 tam anlamadım simdi sisteme rar kurmaya calısıyorsun sanırım ve rpm den kurmak isterken bu hatayımı veriyo ? rarı rpm den kurmak yerine source olarak derlemeyi denedinmi daha kolay bana gore bide yanlıs anladıysam ozur dilerim[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben linuxa yeni başladım nası derleyeceğimi bilmiyorum. Belgeler.org dan öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum. Rpm olarak yüklemek daha kolay gelmişti ilk başlarda öyle yüklemeye başladım. Eğer library lerini yüklemeyi biliyorsan ve gösterebilirsen çok sevinirim. Birde nereden çekeceğmi söylersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Buradan for linux versiyonunu indirebilirsin. tar zxvf rarlinux-3.3.0.tar.gz koutuyla tar dosyasını ac daha sonra cd rar ile klasorun icine gir root a gecerek make make install komutlarini ver ve kurulumu tamamla NEW pardon yazmayı unutmusum unrar -e dosyaadi ile extract edebilirsin [Bu mesaj Kobe tarafından 09 February 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 rar 'ın default kullanımı rar e // buraya extract et. veya rar x // içindeki kendi directory yapısını koruyarak extract et. rar --help man rar[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sayın alan görevlisi Sharky , sayın alan görevlisi Sharky diğer topiklerden de bekleniyorsunuz! bir de konuyla alakasız ama winrar gibi bişey yok mu linux ta, dostaki gibi uğraşıyorsunuz?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Var fakat RAR uzantısını desteklemiyor. Belki RAR uzantısını destekliyen bir GUI li olay da vardır. Ben bilemiyorum. Hemen geliyorum doktor bey.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 rar'ın linux versiyonunu kurun ve de içini görmek için tıpkı diğer sıkıştırma formatlarında olduğu gibi (bkz. gzip, bunzip vb.) midnight commander (aka. mc) kullanın en guilisi budur consolda dahası bünyeyi bozar :P[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 irenc adam. tgz nin icini gormek icin mc kullananlari hic sevmem. Sen 1, Burcin 2 zaten bu konuda :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bana da burçin öğretti zaten ;) tembel adamlara göre tam ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yok ben kesin kuriim linux. Komut satırını severim. Böyle ingilizce ingilizce, programlama iştahım açılır belki. IRC serverlarından gelen bilgiyi hazmedebilen bişi yazdım vb'de ondan sonra kapandı iştahım. Belki yeniden c++ 'ye başlarım.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 HEHEHE hemde bana yardım edersin bir yandan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Nerden nasıl indiriceksem artık. Bittorent olayına girmek lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar