Stream Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bu postdan 8 Saat once shifte geldi. Su ana kadar çıkmış olan avian meatlerden en iyilerinden. Harvest edebildiginiz kadar edin. 50 cpudan asagi gitmez tahminimce ... Statlar: DR=947, FL=520, PE=971, OQ=987 Çıkan Yaratıklar: Ancient Reptillian Flier Enraged Reptillian Flier Mature Reptillian Flier Reptilian Flier Reptilian Flier (scout) Young Reptilian Flier PS. En çok bana lazım bu haberiniz olsun :p Fazlada para kalmadı eheh beni seven toplasınnnnnn[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İlk gununden 110 cpu verenler var. Kaçmaz bu avian meat ... Gel hanım gellllll aviana gelll. Eclipsede oynayan herkesi bu hafta dathomire bekleriz. Ahanda buda 110 cpu veren adamin actigi thread http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Eclipse&message.id=242134 Edit: Fazla para huzur getirmez demişler dimi ... siz en iyisi benim için toplayin :-) [signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master [Bu mesaj Stream tarafından 11 February 2004 07:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Et yeni deigisti, en azindan 10 gun daha cikar, bu arada yavastan gunde 4k harvest etsen 40k sonucda harvest edersin, panik yok. Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bu aviana yurek dayanmaz :p neyine panik yapmiyim simdiden 4k topladim bile uyku uyumadim dathomirde avian pesindeyim.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bilgisayarda problem var, giderilir giderilmez ben de sana katilirim, beraber harvest ederiz, bana da BE icin kaliteli et lazim Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ah simdi ranger olmak vardi :P[signature][hline]Arnaviscaa - R.I.P. Blade Master Teras Kasi Master Master Brawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Scout Hunting 4 ile; Young Reptilian Flier dan 8 unit Reptilian Flier dan 16 unit Mature Reptillian Flier 23 unit harvest ediliyor rakamlar son derece dusuk, Hilal de 31 lik mission yapabilenler icin iyi bir para alternatifi degil (ayni sure icerisinde 5-6 kat fazla para kazanilabilir), fakat oldurmesi kolay oldugu icin yeni baslayan arkadaslara iyi bir kazanc kapisi olabilir. Bunlarin disinda Ogo'ya yardim herseyin onunde gelir tabii :)[signature][hline]Arnaviscaa - R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Arnaviscaa, 11 February 2004 14:44 tarihinde demiş ki: Bunlarin disinda Ogo'ya yardim herseyin onunde gelir tabii :) Eyvallah abi. Bu arada orda kasarken Master Ranger bir adamla muhabbet ettim. Dediğini göre onun yaptığı harvestler 40-60 arasi imis.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kaliteli wolly ve lathery hide larinizi satin alirim abuk sabuk fiyatlar var biliyorum ama kalitesine gore 10 cpu yuya kadar cikarim. oq+sr 1600 olmamali haberiniz ola.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar