edi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 oh negzel gitmissiniz eglenmissiniz, ben olsam ben bilem gelirdim beklim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: White_Rakkad, 06 February 2004 09:31 tarihinde demiş ki: sevmedim tipleri.. biri dışında hepsi iirenç :P çok açıksözlüyüm dayak yicem ama dost acı sülermiş :P neyse ben dayak yemeden kaçim. Tiplere laf solemeyelim lutfen.... Hepsi'de cok yasiklilar ... Onlar bizim entel gencligimiz....:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra
dominic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ne hadder ayip, ne hadder ayip, kavgada bile soylenmez. [Bu mesaj dom tarafından 06 February 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 özendim şimdi valla :) keşke bende gelebilsem..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Aah Buddy you're a boy make a big noise Playin' in the street gonna be a big man some day You got mud on yo' face You big disgrace Kickin' your can all over the place Singin' We will we will rock you We will we will rock you Buddy you're a young man hard man Shouting in the street gonna take on the world some day You got blood on yo' face You big disgrace Wavin' your banner all over the place We will we will rock you Sing it We will we will rock you Buddy you're an old man poor man Pleadin' with your eyes gonna make You some peace some day You got mud on your face Big disgrace Somebody betta put you back into your place We will we will rock you Sing it We will we will rock you Everybody We will we will rock you We will we will rock you Alright[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hayatımdaki en güzel kumpiri yedim desem yeri var. Bundan sonra sırf kumpir yemeye bile inerim tophaneye off of of...
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Sly-One, 06 February 2004 03:28 tarihinde demiş ki: prawler döwerdi beni çok korkuyorum ondan ühühhü :p adamı merak ettim ama çok mu çalışıo nedir Ya sabır ve havle[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bu arada güzel bir geceydi iğrenç ya bu ÖSS Bugün Boğaziçine gezi vardı darlandım gitmedim[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 pati buluşmasına bak yaw:) sırf erkek hehe[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: elle_iphe, 11 February 2004 14:18 tarihinde demiş ki: pati buluşmasına bak yaw:) sırf erkek hehe Yalan. Bir ara bir tane kız vardı. Ama kaçırdı AYU BONE. E tabi kızı yanına oturtmak hata hahah.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Öne çıkan mesajlar