Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Eveet atladım arabaya bakırkoyden aldım wulfgar ı ve biz oradan sahil yolu üzerinden tophane ye ilk gelen patiler(baskasına soleyince gaymisiniz diyoda burada ole diyos artık napalım:P) olduk, oturduk oturduk dedik kimse gelmicek herhal tavla attık Wulfgar ı tavlada mosr ediyorkene kafamı kaldırdım karsıda keçi sakal bi eleman bana bakıyo ama hazır olda durmuş, bende kafayı kaldırıp bakıyorum sonra eğip zr atıyorum bida kaldırdım falan baktım bonepart ama oda alla alla diip emin olmak için benim bi gülmemi bekliyordu bende "gel len buraya afacan" edasıyla bir bakış fırlatınac kuzu gibi oldu hemen geldi öptü elimi Bonepart la birlikte arcane ve dralnu gruba dahil oldular, sonra şamata gırgır gidiyoruz bir yandanda telefon trafigi , bunun üzerine alexi bacım geldi kız arkadaşı ile, oturdular biraz sonra arkadası gidicekmiş onu yollamak için cıktı dısarı bizde o sırada alexinin arkasından konusmaya basladık ve bir müddet sonra geri geldi kendileri, oturuyoz muhabbet ediyoruz nargilenin dibine vuruyoruz ve en önemlisi süper manyak ultra big acaip lezzetli Kumpirimizi yiyoruz, bir ara karambole dom geldi oda kaynadı mekana ve kalkmaya 10-15 dk kala prawler cıkageldi Öss canavarı prawlerimizida vurmuş, Saçlar taralı değil suratta sivilceler falan Oturduk oyle bir müddet sonra kalktık atladık arabalara taksime Aç arkadaşlar dönerciyi sömürüp nekadar et varsa tükettiler ve sonra aktık mekanlara(Nevizadedeki mest) , kurulduk minderlere başladık muhabbete çektik dev biraları patlattık flaşları bol geyikli bol gülmeli gayet güzel bir gün geçirdik Gelmeyenler çatlasın diyoruz birkaç resim topic altına iliştiriyoruzYOĞUN İSTEK ÜZERİNE PRAWLER Not: Profocio hostinge teşekkürlerimi sunarım efendimirc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi[Bu mesaj DynamicK tarafından 06 February 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bonePart'ı merak etmiştim hep oyunda sağlam bi tartışma yaşamıştık çünkü kelini sevdim lol ben başka hayal etmiştim kendisini :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o kadar resim içinden benim olduğum bi o resmi mi koydunuz... taocu oalsınız emi![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
fab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 istanbul'da olsam katılmak isterdim. Neyse bi daha olursa dom'la geliriz.[signature][hline]mesela beş
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu arda karakedi de avatarını yollamış[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 06 February 2004 02:28 tarihinde demiş ki: bonePart'ı merak etmiştim hep oyunda sağlam bi tartışma yaşamıştık çünkü kelini sevdim lol ben başka hayal etmiştim kendisini :) bone ? kel ? iyisin ? kimsin ?[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eha ildeniz çek abi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Prawler nedir bu hal abi sen naaaptın nerdensin kimlerdensin!! Zaten daha arabadayken kapıyı açmaya kalkıp o pet şişeyi atma fikrinden anlamalıydım.. :D
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ne bilyim kel olan sandım keçi sakallı direk o çarptı gözüme pardon :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 O altta kalan sensin sanırım babacum:) Bu arada şu kafa parlıyan vampirliğe adım atmış kim oluyo?[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oy oy oy yas ortalamasi bayaga yuksek bide gitmeyi dusunuyodum madar ederdiniz herhalde beni orda ehehe[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben bone'ye oyunda o anki sinirle denyo demiştim görse haşat ederdi heralde bu cüsseyle :) *tırsar*[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Demekki neymiş, klavye başından hödö mödö demicekmişiiniz
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Dyna top ol emi geç haber verdin :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 allah belanızı versin diye haykırasım geldi... başka bi gün artık nediyim. pis adamlar. bu arada serdar ortaç diyorum ;)[signature][hline]nobody said it would be easy...
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Eüheheü ben o ortama gelsem babacumdan beter üzerime çıkarlardı heralde:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: BonePART, 06 February 2004 02:36 tarihinde demiş ki: walla 90 kiloyu afamın ustune kaldırabiliyorum sona dizime indirip bel kirabiliyorum gavurlar bodyslam diyo buna evet evet doverim lol..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Chemical, 06 February 2004 02:37 tarihinde demiş ki: Eüheheü ben o ortama gelsem babacumdan beter üzerime çıkarlardı heralde:) aman sen uzak dur, sağlam çıkamazdın
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Çıkmıyormuş hede hödö. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 February 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 February 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sadece 2. resim çıkıyo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o da dralnu'nun sinem kobal bombası:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hepsi çıkıyor valla. Olmadı adresi c/p ediverin bir zahmet.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
dominic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bonepart'in ve dynamick'in gozlerine bakiniz; bu ikisi insan olamaz degil mi, evet olamaz. prawler, ben ve bone kuyuya dustuk, reca ediyoruz bizi cikarsinlar diye. rtuk kapatmaz isallah forumu; sitenin adresi neydi, bi daha alabilir miyim? dunyanin yok olmasina son, 5, 4, 3, 2, ....[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 üeüheü a yok ben buluşmalara gelirken flame throwersiz gelmem :) bone kesin chemical olsada dövsek geyiği geçmiştir aranızda:D[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
Öne çıkan mesajlar