Escobar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sana demistim bosa o kadar plan yapma diye, icime dogmustu.[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ahaha seni hayvan 1 gecede sword master yaparsan sony caresiz kalir acar o slotu . hayilı olsun canim benim[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tebrikler =) Darısı başımıza...[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tebrikler.. sonunda seninde açıldı ama hak ettin :)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 abi cok mutlu oldum tebrik ederim :) simdi yaptiklarinin ne kadar basit ve jedi yin ne kadar zor ve sabir zorlayici sinir edici bir meslek oldugunu anlayacaksin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ulan atliycam camdan dayttttttttttt başlatmayın beni yine holo grinde ühühhühüü[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hehe ogocum jediyi patlatan patlatana benim dedigim gibi gorecen serverin yarisinda jedi char olacak huzurlu huzurlu holo grinde devam canım benim :)[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bu nedir kardeşim, herkes fs slot açıyo iyice ayağa düştü yani. :) O diil millet Beyaz'ı bekliomuş açmak için... Piirs dostum hayırlı olsun darısı hepimizin başına... (E artık Vevina'nın accountu da bana devredersin di mi :-P)[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mex_mourlain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tebrikler Escobar. Son holo sessizmiydi. Şansamı swordsman oldu. Yoksa 4. holoda swordsman vardı ve bitirince mi slot açildi. Ya sorular biraz combo gibi oldu lol. Evet son soru bide hangi profları masterladın ? lol Kendine ii bak. Kelleye dikkat :)[signature][hline]Mex Mourlain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hmm tebrikler. İnşallah main charınla beyazdan çok girersin :P. Yakında hilalde adam kalmıcak eheh.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Escobar tebriklerimi sunuyom. Sonunda fs slotunu açabildiğin ve gerçek jedi ss'ini koyduğun için. Başarıyı alkışlarız biz.. Diğer Jedi arkadaşlarıda toptan alkışlıyım yeri gelmişken.. *!Alkışlar..* Darısı diğer skill kasan arkadaşların başına.. [Bu mesaj Bowabe tarafından 09 February 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 tebrikler dostum bide sende masterladigin skillerini yazarm1s1n?[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Herkese çok çok teşekkür ediyorum:) Masterladiklarim şöle: Marksman Commando Tailor (holo1) Artisan Ranger(holo2) Scout Squad leader(holo3) (silent) Medic Doctor Combat Medic Brawler Fencer Swordsman(unlock) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tebrikler Kolay gelsin jedi charin aramiza hos geldin[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 eh hayirli olsun siradaki arna[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 helal abi..crystal yardımında yanındayız:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Tebrikler Aranıza yazın bende katılacam umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ssssSSSssss sırada daha cok adam var toi arna ben ginelus muhendis.... bu gidisle rip de jedi olmayan kalmicak lol[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 öyle olsun sad[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hehe pardon ogo seni atlamisim haklisin alacagim olsum .. neyse kismet olursa ayni yolda ilerleyen bi suru adam var insallah herkes acar .[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bu arada eclipse de bir tane daha türk jedi var ama amerikada yaşayan bir türk o baya önce jedi olmuş sanırım.. Haberiniz olsun dedim :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Guru, 11 February 2004 17:35 tarihinde demiş ki: ...türk jedi var ama amerikada yaşayan bir türk... O sayılmaz :P *Çamurlukta üzerine yoktur*[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Guru, 11 February 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Bu arada eclipse de bir tane daha türk jedi var ama amerikada yaşayan bir türk o baya önce jedi olmuş sanırım.. Haberiniz olsun dedim :D guru bahsettigin kişi FoF lerdeki elemanmi en son dancer i masterliyodu sonra 2-3 hafta online olmadı dikkatimi çekmişti[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate [Bu mesaj Sin tarafından 11 February 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar