Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4üncüde ben oluyim bari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sana demistim bosa o kadar plan yapma diye, icime dogmustu.[signature][hline]eededo tha Royal Guard
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
Tebrikler =)

Darısı başımıza...[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
Tebrikler..
sonunda seninde açıldı ama hak ettin :)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
abi cok mutlu oldum
tebrik ederim :)

simdi yaptiklarinin ne kadar basit ve jedi yin ne kadar zor ve sabir zorlayici sinir edici bir meslek oldugunu anlayacaksin :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ulan atliycam camdan dayttttttttttt

başlatmayın beni yine holo grinde ühühhühüü[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar:
Nick: Ogoed | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master
Mesaj tarihi:
hehe ogocum jediyi patlatan patlatana benim dedigim gibi gorecen serverin yarisinda jedi char olacak huzurlu huzurlu holo grinde devam canım benim :)[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Mesaj tarihi:
Bu nedir kardeşim, herkes fs slot açıyo iyice ayağa düştü yani. :) O diil millet Beyaz'ı bekliomuş açmak için... Piirs dostum hayırlı olsun darısı hepimizin başına...

(E artık Vevina'nın accountu da bana devredersin di mi :-P)[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman
(R.I.P.), Eclipse

Mesaj tarihi:
Tebrikler Escobar. Son holo sessizmiydi. Şansamı swordsman oldu. Yoksa 4. holoda swordsman vardı ve bitirince mi slot açildi. Ya sorular biraz combo gibi oldu lol. Evet son soru bide hangi profları masterladın ? lol
Kendine ii bak. Kelleye dikkat :)[signature][hline]Mex Mourlain
Mesaj tarihi:
Escobar tebriklerimi sunuyom. Sonunda fs slotunu açabildiğin ve gerçek jedi ss'ini koyduğun için. Başarıyı alkışlarız biz.. Diğer Jedi arkadaşlarıda toptan alkışlıyım yeri gelmişken..
*!Alkışlar..*
Darısı diğer skill kasan arkadaşların başına..

[Bu mesaj Bowabe tarafından 09 February 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tebrikler dostum bide sende masterladigin skillerini yazarm1s1n?[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Mesaj tarihi:
Herkese çok çok teşekkür ediyorum:)

Masterladiklarim şöle:

Marksman
Commando
Tailor (holo1)
Artisan
Ranger(holo2)
Scout
Squad leader(holo3)
(silent)
Medic
Doctor
Combat Medic
Brawler
Fencer
Swordsman(unlock)
Mesaj tarihi:
helal abi..crystal yardımında yanındayız:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
hehe pardon ogo seni atlamisim haklisin alacagim olsum ..

neyse kismet olursa ayni yolda ilerleyen bi suru adam var insallah herkes acar .[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Mesaj tarihi:
Bu arada eclipse de bir tane daha türk jedi var ama amerikada yaşayan bir türk o baya önce jedi olmuş sanırım..

Haberiniz olsun dedim :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
said:
Guru, 11 February 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
Bu arada eclipse de bir tane daha türk jedi var ama amerikada yaşayan bir türk o baya önce jedi olmuş sanırım..

Haberiniz olsun dedim :D

guru bahsettigin kişi FoF lerdeki elemanmi en son dancer i masterliyodu sonra 2-3 hafta online olmadı dikkatimi çekmişti[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

[Bu mesaj Sin tarafından 11 February 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...