Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4üncüde ben oluyim bari

Escobar

Öne çıkan mesajlar

Bu nedir kardeşim, herkes fs slot açıyo iyice ayağa düştü yani. :) O diil millet Beyaz'ı bekliomuş açmak için... Piirs dostum hayırlı olsun darısı hepimizin başına...

(E artık Vevina'nın accountu da bana devredersin di mi :-P)[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

Escobar tebriklerimi sunuyom. Sonunda fs slotunu açabildiğin ve gerçek jedi ss'ini koyduğun için. Başarıyı alkışlarız biz.. Diğer Jedi arkadaşlarıda toptan alkışlıyım yeri gelmişken..
*!Alkışlar..*
Darısı diğer skill kasan arkadaşların başına..

[Bu mesaj Bowabe tarafından 09 February 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada eclipse de bir tane daha türk jedi var ama amerikada yaşayan bir türk o baya önce jedi olmuş sanırım..

Haberiniz olsun dedim :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guru, 11 February 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
Bu arada eclipse de bir tane daha türk jedi var ama amerikada yaşayan bir türk o baya önce jedi olmuş sanırım..

Haberiniz olsun dedim :D

guru bahsettigin kişi FoF lerdeki elemanmi en son dancer i masterliyodu sonra 2-3 hafta online olmadı dikkatimi çekmişti[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

[Bu mesaj Sin tarafından 11 February 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...