Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux download linkleri

Gaming

Öne çıkan mesajlar

Suse Linux Download
RedHat Linux Download
Mandrake Linux Download
Debian Linux Download
Slackware Linux Download

Sharky kendisi de ekleme yaparak bu konuyu sticky yaparsa bence iyi olur.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.

[Bu mesaj sharky tarafından 11 February 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Linux kurup kullanacaklarin dikkatine !

Arkadaslar, elbetteki farkli bir ortama gireceginiz icin bir cok sorunla ( kendinize gore ) karsilasacaksiniz, algilamakta zorlanacaksiniz. Eger tum karsilastiginiz sorunlari, kendiniz bulmaya calismadan veya internette arastirmadan direk forumlarda sorarsaniz, cevap alirsiniz elbette, fakat bir raddeden sonra anlarsiniz ki siz bir seyleri kendi kendinize ogrenemiyorsunuz. Bu noktada tikanir kalirsiniz, ondan sonra ne Linux Camiasinin verdigi cevaplar sizi tatmin eder, ne de etrafta forum forum dolasip soru sormak.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Sosyal ağlarda paylaş

forum olayı bir kolaylık artık herhangi bir problemi araştırıp okumak yerine gelip soruyorlar bilenlerde cevap veriyor.
Araştırma konusunda bi yetersizliğe neden olabilir bi nevi beleşçilik gibi bir şey çaba sarfetmeden bilgiye ulaşmak ama ben bunları söylememe rağmen gidip bi asp veya flash forumunda soru soruyorum sadece paticiği bu amaçla hiç kullanmadım.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...