MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 arkadaslar boyle yeni cıkan diziler hakkında bilgileri, sezonu biten dizilerin yeni sezon baslangıc tarihlerini, haftalık yayın tarihlerini falan ogrenebilecegimiz bi site varmı bildiginiz (imdb demeyn) cidden boyle bi sitenin yoklugunu cekiyorum takip ettigim dizilerin yayın tarihleri falan bulamıyorum tek tek arastırmak da zor oluyo toplu bi sekilde vrilen bi yer arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 http://www.myepisodes.com/frontpage.php zegna açmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 guzel yermiş walla saol fede aradım ama bulamadım adam akıllı bişi varmı baska biyerler falan da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 alla alla daha ne abi işte :). işaretliyon kafana vura vura izletiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tamam bea ne kızıon işaretliyom işte :D anca cozuyoz siteyi... bu sitede yeni cıkanları da gosteriyomu ba soyle bi dizi basladı falan die:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ana sayfada abi bak bugun bunlar yayımlandı dior fakat. Abi sen bunları sevmiştim bak elimde bunlar var sana yakışır tarzı bir sistem yok. Forumlardan takip etceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 http://eztv.it/index.php?main=airs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yaw olucak boyle ne biliym boyle dizilerin acıklamaları konuları imdb gibi. sonra bu dizi iste bu zaman cıktı. bak bu yeni cıktı. hosuna giderse falan yapsak deli para kırarız haa. imdb ve myepisodes in birlesimi tarzında...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Yukarıdaki Eztv linkinde show list'e tıklayıp tam liste görebilirsin, dizinin iptal olup olmadığını da gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar