Androner Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ekran kartim gforce 2 mx-400 64 mb. hem serial hem kozmopolit tv-out2u var ikisinden de tv'ye bagladim. ama bir türlü tv'ye görüntü veremedim. level'in eski sayisinda nvidia sekmesine girin falan diyor ben bulamadim o bölümü nasil yapabilirim?[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 kanal olarak dvd,vcd lerdeki gibi geçtin mi bağladığın kanala?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet, leveldaki yazanlari yapabildigim kadariyla yaptim. tabii nvidia sekmesini bulamadim[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 nvidia sekmesi diye bahsettiği ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 nview sekmesi yaziyor[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Sorunun TV'den kaynaklanma ihtimalini de düşün derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 tv'de sorun oldugunu zannetmiyorum da su nview sekmesimini, kullanabilmek için program mi download etmem gerekiyor, detonator ya da benzeri gibi[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar