FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yaklaşık 1 saat önce klavyedeki 3-5 tuşa abanmak suretiyle winampımı bozdum sanıyorum. hiç bir şekilde müzik dinleyemiyorum şuan winamp ile, şarkılara çift tıklayınca falan çok feci şekilde(10-15er sn atlayarak) sol yukarıdaki süre ilerliyo ve ne ses çıkıyo ne başka bişey. sanıyorum bütün tıkladığım şarkıları .wav olarak aşaadaki resimde görülen yere kaydetmeye çalışıyo winamp.nasıl düzelticem bu durumu? yada şöyle sorayım, nullsoft hedesini nasıl deaktive edicem. kapansın, gitsin, bitsin.kullanmıyorum zaten disk writing özelliğini winampin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 her programın en son sürümü en iyisi değildir işte :) silip tekrar kur winampı. heralde disk yazma gibi bi mod açtın. :P bi de bi araştır hddni, büyük ihtimalle dinlemeye çalıştığın bütün parçaları hayvani boyutlarda wav olarak kaydetti bi yerlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eheh sonunda buldum olayı, aşaadaki resimde gördüünüz yere girip disk writerhedehödöagsdfasd gibisinden bir isme sahip olan output plug-in i seçip uninstall diyomuşuz. pek sanmam ama ilerde birinin başına gelirse böyle yapsın, evet.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mr_Hand said: her programın en son sürümü en iyisi değildir işte :) silip tekrar kur winampı. heralde disk yazma gibi bi mod açtın. :P bi de bi araştır hddni, büyük ihtimalle dinlemeye çalıştığın bütün parçaları hayvani boyutlarda wav olarak kaydetti bi yerlere... eed o dediğini yapmış, şarkı başına 90mb gibisinden bişey. ayrıca winampi de 2-3 kere tekrardan kurdum ama her seferinde eski ayarları saklıyo sanırım, yada ben tamamen beceremedim, herneyse halloldu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar