Rickatlas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Evt Bazı sebeblerden dolayı acountumu satıyorum http://www.anarchy-online.com/content/community/people/lookup/chars.html chr name rickatlas icindekinler 1k board Omni-Tek Award - Flags of Glory and Redemption ql 199 engi solar pistol pads of dedication 2 kez tk katili :) enhanced pads od dedication full set omni carbonum albert heavy tank armour iss nin tum nimetleri (iss den cıkan en onemli itemler) tum garden keyleri adonis dahil sonrası deil hud tim upgrade Tum control impler Running Brain Symbiant, Control Unit Aban +71 ql 140 Awakened Chest Symbiant, Control Unit Aban ql 180 Running Waist Symbiant, Control Unit Aban ql 140 Working Right Hand Symbiant, Control Unit Aban ql 160 Running Thigh Symbiant, Control Unit Aban ql 140 Working Feet Symbiant, Control Unit Aban ql 160 Vibrating Left Hand Symbiant, Control Unit Aban ql 90 Operative Ear Symbiant, Control Unit Aban ql 110 Chr oyundaki hemen hemen tum nanolara sahip cok zengin bir chrdır oyundaki en buyuk ve guclu tag in saygın ve sevilen bir uyesidir bunların yanında 40 kusur bir shade 35 kusur bir keeper yan chrlarda fazla item yok sanırım 10 mil bir para var zaten rick saate 10 mil yon kazanan bir chr oldugu icin para pek onemli deil . :) bio perk full line enhanced dna full line up to level 190 and genius evt burada yazdıklarım benim icin en onemli itemlerdi chrda daha bir suru seyler var . Tum oyundaki ark larıma selam ve yardım ları icin tessekkur ederim Scheduled billings Your next scheduled billing is: Anarchy Online 1-month recurring - EUR 14.95 (2004-03-09 12:21:14) bu tarihe kadar parasi odenmistir paket ao + notum + sl dir avaturkden alınmıstır Tum bunlar 50 milyonliradir ki oynamak isteyen birisi icin kanımca sizde takdir edersinizki harcanan emege ve paraya karsi gercekten ucuz bir mebladır . GSM numaram 05369342034 dür lutfen ciddi olanlar arasın pazarlık yapmayı dusunmuyorum . ismim Ferit Fatih aksarayda dukkanım var orda gorusebiliriz . istanbul dısında ki talepleri pek dusunmuyorum herkese bol neseli oyun dolu gunler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 İndirim 35 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 evt satis iptal genel baskı uzerine zaten 10 milyon desemde kimse almaz herhalde hic bir talep yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 suresi bittikten sonra aylik ucreti ne sonrasinda?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Satma Derim[signature][hline]Etheria HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar