slickers Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ama türk gargamelin sesi daha güzel di :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 haha eglendim ben baya, dinlediginiz icin tesekkurler, gidip biseyler yiyim :)
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 steven wilson'ın coverlarini calicam once, sonra karisik, genelde slow gidicez, istek yapabilirsiniz, ayarlarsam calarim (50cent istemeyin ama)
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu gece, ruh haline göre kafana göre çalıcan gibi. bana da iyi gelir
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yayın muhteşem(tu).bunun üzerine bir riverside veya porcupine tree güzel gidebilirdi :) edip : hem de en sevdiğim şarkı çalınıyo.değmeyin keyfime hehe
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Geçen gün Portishead istedim, ismi lazım değil bir arkadaşımız çalmadı, kalbimizi kırdı. Şimdi tepede gördüm sırf onun için bağlandım, dinliyorum. (tu)
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 isteklerinizi bi iki şarki onceden isteyiniz, yoksa temin edebilelim.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bir şarki bu kadar mi alip goturur insani.. Porcupine Tree - Heartattack In A Layby I pull off the road East of Baldock and Ashford Feeling for my cell In the light from the dashboard Hissing from the road The smell of rain in the air con Maybe check the news Or just put a tape on Lighting up a smoke I've got this feeling inside me Don't feel too good If I close my eyes And fell asleep in this layby Would it all subside The fever pushing the day by Motor window wind I could do with some fresh air Can't breathe too well (She waits for me. Home waits for me.) I guess I should go now She's waiting to make up To tell me she's sorry And how much she missed me I guess I'm just burnt out I really should slow down I'm perfectly fine but I just need to lie down We'll grow old together We'll grow old together We'll grow old together....
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 porcupine treeleri görünce dayanamadım atladım radyoya.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu adamin sesi resmen huzun kokuyor, steven wilson hastasiniz! ve bi abba coveri the day before you came
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bugun biri Snow-Informer caldi. Kendisini cok seviyorum.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu sylvanı duymamıştım hiç beğendim şu dakika. hemen güzel bir albumunu söleyin bana
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sylvan istiyosan 'Posthumous Silence' albümü gayet iyi edip : Presets i unutmuşum o da çok iyi.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben baya begeniyorum, benim icin de yeni bi kesif sayilir bi iki ay oldu yani. 3 albumlerini indirdim pişman olmadim. no-man ve everon da oneririm, dinlenilesi gruplar.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben de Aeon Spoke tavsiye ediyorum size bu tarz gruplardan.
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 everon çok başarılı.bende progressive olarak Comma yı ve Blackfield ı öneriyorum.
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet İstanbullu progressive grup :)
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bak blackfield dedin blackfield geldi bu stewen abimiz neye el atsa harika oluo zaten
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu sarkiyi bilen bilir, allias'ta kullanilmisti kizin sesine rep edik: Mortis said: bak blackfield dedin blackfield geldi bu stewen abimiz neye el atsa harika oluo zaten aynen, adam napsa bayilarak dinliyorum, hem de boyle o oldugu icin kasarak olusmuyor bu duygu, hani sentencedin bile sevmedigim ama ville'den dolayi dinledigim sarkilari var :P ama bu adam icin durum bambaska, kesinlikle neye el atsa hakkini veriyor.
Öne çıkan mesajlar