Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 http://www.ps3takas.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=76 bunu demin gördüm direk üye oldum. cidden mantıklı birşey oynayıp suyunu çıkarıp bidaha uzunca süreler oynanmayacak oyunlar servet verip yeni oyun almak yerine takaslamak bana baya mantıklı geldi. 15 milyon ya. Ayrıca oyun almakta ucuz. doğubanktan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sana kargolanan ve senin kargoladıgın oyunların kargo ucretleri sana giriyor, ayrıca oyunların sitedeki satıs fiyatıyla istedigin oyun arasında fiyat farkı varsa onu da sen oduyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hiç takas yapmadın mı hayatında?? takas böledir belli grupları vardır takas olayının belli kuralları. yani heryerde bu böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hersey iyi guzel, sana kargolanan oyunun kargo parasını niye sen oduyorsun ona kafam takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dükkanlarına gidip elden yaparsan ödemezsin kargo parası falan. sonuçta o fiyatlar elden alana görede fiyatlar olduğu için kargo parası kar zarar dengelerini bozar satıcının. illa fiyatı 5 lira fazla yapıp kargo bizdenmi demeleri gerekiyo gönlünüzün rahat etmesi için :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 profesyonel firmalar kargo parasını ceplerinden ödüyor o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 takas yapan bikaç zibididir bunlar? pro falan yok adamlar lvl70 diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 her şakada oldugu gibi bundaki dogruluk payı da epey sırıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu arada yeni topic açmayayım dedim. böle bir paticik trade center kursak aramızda oyun takaslasak üzerine para ödemeden falan mantıklı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Vingthor said: bu arada yeni topic açmayayım dedim. böle bir paticik trade center kursak aramızda oyun takaslasak üzerine para ödemeden falan mantıklı olmaz mı? iyi de, herkes aynı şehirde değil, kargo parasını kim ödeyecek? elbet alıcının ödemesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bi hevesle hemen üye oldum da hiç bir şey anlamadım kısacası. çok ta düzgün bi yere benzemiyor nedense uğraşasım gelmedi. acaba varmı İstanbul Anadolu yakasında takas yapabilceğim bildiğiniz "düzgün" bir yer :) elimde Fifa08 var mesela artık ne kadara alırlarsa.. takas etmek istiyorum Conan'ın oyunuyla falan. malum Fifa09 çıkacak. özel mesaj yazarsanız yada.. buraya.. çok memnun olurum. ps. çok öneriyorsanız avrupa yakasında bir yerde olabilir. yeter ki bir yer buliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu adamlardan baya bir oyun takasladım ben ki birkaç kez beleşede al oyna getirirsin falan dedi. gördüğüm kadarıyla güvenilir gayet. kargo parası olayıda yollarken siz ödüyorsunuz. siteye üyeolursanız (1 dakikalık iş) oyunu size yolladıklarında kargo parasını onlar yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar