Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 takas sitesi

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

http://www.ps3takas.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=76

bunu demin gördüm direk üye oldum. cidden mantıklı birşey
oynayıp suyunu çıkarıp bidaha uzunca süreler oynanmayacak oyunlar servet verip yeni oyun almak yerine takaslamak bana baya mantıklı geldi.

15 milyon ya. Ayrıca oyun almakta ucuz. doğubanktan falan
Sosyal ağlarda paylaş

dükkanlarına gidip elden yaparsan ödemezsin kargo parası falan. sonuçta o fiyatlar elden alana görede fiyatlar olduğu için kargo parası kar zarar dengelerini bozar satıcının.

illa fiyatı 5 lira fazla yapıp kargo bizdenmi demeleri gerekiyo gönlünüzün rahat etmesi için :) .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
bi hevesle hemen üye oldum da hiç bir şey anlamadım kısacası. çok ta düzgün bi yere benzemiyor nedense uğraşasım gelmedi. acaba varmı İstanbul Anadolu yakasında takas yapabilceğim bildiğiniz "düzgün" bir yer :) elimde Fifa08 var mesela artık ne kadara alırlarsa.. takas etmek istiyorum Conan'ın oyunuyla falan. malum Fifa09 çıkacak. özel mesaj yazarsanız yada.. buraya.. çok memnun olurum.

ps. çok öneriyorsanız avrupa yakasında bir yerde olabilir. yeter ki bir yer buliim :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlardan baya bir oyun takasladım ben ki birkaç kez beleşede al oyna getirirsin falan dedi. gördüğüm kadarıyla güvenilir gayet. kargo parası olayıda yollarken siz ödüyorsunuz. siteye üyeolursanız (1 dakikalık iş) oyunu size yolladıklarında kargo parasını onlar yolluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...