Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MİT?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

herşeyin başı mit erdoğanı o başa getirdi intahar saldırılarını onlar yaptı kraliçe elizabeti onlar kukla gibi oynatıyo. Cia le mit birleşip uzaydan yaşam formülü buldularda papaya verdiler uzun yaşatmak için siz bilmiyosunuz bu işleri bende bilirsiniz sanırdım.
Ayrıca mitin ayın karanlık yüzünde üssü var[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek.
p ?
Sosyal ağlarda paylaş

MİT'te çalışan herkes birbirini tanır mı? Tanıyorsa, gerçek kimliği ile mi, kod adıyla mı tanır?

MİT yasal bir kuruluş, mensupları ise yurt dışına ve Türkiye sathına yayılmış devlet memurlarıdır. Coğrafi şartlar ve görevin özelliği nedeniyle farklı ortam ve yerlerde çalışırlar. Bu koşullardaki bir iş yerinde insanlar birbirlerini ne kadar tanırsa, MİT mensupları da birbirlerini o kadar ve elbette gerçek kimlikleri ile tanırlar. Ancak, tüm istihbarat örgütlerinde olduğu gibi, görevin gerekli kıldığı durumlarda kod adı kullanılması gizlilik ve güvenliğin vazgeçilmezliğinden kaynaklanır.

gibi bilgilere ulaşabilirsiniz yukardaki linkten[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 04 February 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
herşeyin başı mit erdoğanı o başa getirdi intahar saldırılarını onlar yaptı kraliçe elizabeti onlar kukla gibi oynatıyo. Cia le mit birleşip uzaydan yaşam formülü buldularda papaya verdiler uzun yaşatmak için siz bilmiyosunuz bu işleri bende bilirsiniz sanırdım.
Ayrıca mitin ayın karanlık yüzünde üssü var

dalga geçmenin anlamı ne?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 04 February 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
MİT'te çalışan herkes birbirini tanır mı? Tanıyorsa, gerçek kimliği ile mi, kod adıyla mı tanır?

MİT yasal bir kuruluş, mensupları ise yurt dışına ve Türkiye sathına yayılmış devlet memurlarıdır. Coğrafi şartlar ve görevin özelliği nedeniyle farklı ortam ve yerlerde çalışırlar. Bu koşullardaki bir iş yerinde insanlar birbirlerini ne kadar tanırsa, MİT mensupları da birbirlerini o kadar ve elbette gerçek kimlikleri ile tanırlar. Ancak, tüm istihbarat örgütlerinde olduğu gibi, görevin gerekli kıldığı durumlarda kod adı kullanılması gizlilik ve güvenliğin vazgeçilmezliğinden kaynaklanır.

gibi bilgilere ulaşabilirsiniz yukardaki linkten

o sayfayı hatmettim o yüzden bu kadar emin cvplar veriyorum hehe..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 04 February 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
mit mensubu olmak için bi kaç yabancı dile gerek yok, zeki olmaya, başarılı olmaya [silah kullanmak vs mesela], ve tabi bi de temiz bi sicile gerek var.

yanlışın var temiz bi sicile gerek yok bence
çünkü abdullah çatlı söylenildiğine göre mit mensubu idi.. yani kitaplardan okuduumuz bu.. ama sicili bence pek parlak değildi hehe..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elcia, 04 February 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
Ta mitte bi masabaşı vs işleri yapanlar var bide adı üzerinde gizli işler yapanlar var ..ve elbette bilinenler var bilinmeyenler..ööle herkes tanımıo birbirini..

nassı bu kadar emin konuşabiliosun bu konuda :)
herkes tanımaz tabi ama birbirlerinden gizlemezler..
ha gizlerler diosan mit misin kardeşim diye sorarlar adama hehe..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

hayır regulus yok öyle bişey..

amerikada Polis Fbi ve CIA diye üçe ayrılıo herşey.. ve polis halledemediğini fbi halledio. ama cia hepsini gözlüo :)

eğer elcia mit olanların 1. derece akrabalarına bile söyleyemediğini düşüncek olursak ve sen bu kadar çok şey biliosan ya emekli bir mit mensubundan duydukların yada sen mitsin? :) çıkar ağzındaki baklayı lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

central intelligence agency = Milli İstihbarat Teşkilatı(yaptıkları iş olaraktan yani)
da niye söyledin ki
federal burou of investigetion yazıp oh oh ne güzel hepsinin açılımı da yazarım havamı da atarım yapacaktım ama büro yu yazamadım eheheheihieh[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 05 February 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
niye olsun ki ? biz federal devlet değiliz ?

fbi gibin dio :) yani polisin halledemeği işlere ciddi olaylara el atan bir birim.. yanlış mı anlamışım regulus?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 05 February 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
central intelligence agency = Milli İstihbarat Teşkilatı(yaptıkları iş olaraktan yani)
da niye söyledin ki
federal burou of investigetion yazıp oh oh ne güzel hepsinin açılımı da yazarım havamı da atarım yapacaktım ama büro yu yazamadım eheheheihieh

bureau olcek :) üsküdar amerikan lisesi'nin yararlarını görmeye başladım hiç ummazdım hehe.. ukalalık olarak algılamayın heh[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

ya hani bu ermenilerin bomba falan patlattığı dönemler varya o zamanların belgeselini veriyordu bir kanalda bir ara çok gazdı
mit elemanlarının kollarının içini deşiyorlar içine hap koyuyorlar.sonra orası kabuk tutuyor.eğer operasyon sırasında yakalanırsa direk o kabuğu koparacak hapı alıp yutacak ve hop diye hemen ölecek
ama ne oluyordu hatırlayamadım gitmiyorlardı halloluyordu mesele[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elcia, 05 February 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
Ya ne miti ne biti istemem ööle bela işler onlar..ölüverirsin bi anda valla ne olduunu anlamazsın...

haddini aşmadıın sürece bişi olmaz.. bence..
bi tanıdıımızın bi lafı vardı
atasözü gibi walla hehe gelio..

Uzayan eli de dili de keserler..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...