Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MİT?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizce MİT herşeyi legal mi yapıo veya her yaptığı doğru mudur?
ve mit mensubu olmak ister miydiniz?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
Kesinlikle isterdim fakat legal yollarla yapmıyordur bence çünkü Türkiye' de gerçekten de legal yollarla bir şeyleri başarmak çok zor ( bürokrasit engeller )[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Mesaj tarihi:
ben mit'i soruyorum :)
yoksa cia'yi soruşturucak olursak
...
ohooo hehe
legal bişi yapıo mu desek yeri onlar için[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
kendi adıma cvp veriorum bence yaptıklarının büyük çoğunluğu illegal.. ve acaip isterdim..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
MİT'in tam olarak ne yaptığını bilsek legal mi değil mi o zaman karar veririz. Ha, filmlerdeki CIA'den bahsediyosak...

EDIT: Kesinlikle MIT üyesi olmak isterdim

[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...

[Bu mesaj Saendul tarafından 04 February 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gündemi takip edip olanları düşünüp sorgularsanız hemen hemen neler yaptıklarını anlarsınız..tabii bizim anlayabildiklerimiz %1 kısım :)
cia'in de yaptıklarını az çok kestirebiliyoruz ve tabii ki bu kestirebildiklerimiz çok düşük bi yüzde.. ben bildiklerime dayanarak olayları irdeleyip gerçeklere varmaya çalışıyorum.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 04 February 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mit'in açılımı ne?milli istihbarat teşkilatı
al ilk kelimesini milli
tersten oku miti ne oldu?tim
tim yani team ne demek?takım
birleştir şimdi..milli takım
milli takım dünya kupasında kaçıncı oldu?3.
Allah'ın hakkı kaçtır denir? 3
anladın?[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 04 February 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
mit mensubu olmak ister miydiniz?

valla isterdim ama gizlilik falan kalmazdı onu söyliyeyim
öte yandan istihbarat servisleri genelde yasal yolları kullanmazlar işin eğlencesi burda zaten :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
köstebek olurdun yani regulus? :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
mit herseyi izliyor.. butun guvenlik kameralari.. telekom neden hala ozellesmedi? echelon a misilliama yapiyor devlet.. ayrica tum irticai faaliyet gosteren orgut iletisimlerini izlior..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 04 February 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
mit mensubu olmak da güzel bişey değil, birinci derece akrabalarınızın bile bilmemesi gerekiyo can güvenliği açısından.

e bilmesin bunun neresi güzel bişey deil..
sonuçta aynı birimde olduun insanlarla bu olayı konuşarak ztn başkalarına anlatma hissini tatmin edersin bence..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
Gündem tamam da medyada yazılanların veya filmlerdekilerin ne kadarı doğru ki. MİT gibi örgütler bazı acil durumlarda illegal şeyler (telekulak gibi) yapabilirler, ama devamlı olarak bunları yaptıklarını düşünmüyorum.

Zaten yapsalardı o zaman bütün terörist faaliyetleri daha başlamadan durdururlardı. Bunu ne kadar yapabildiklerini görüyoruz.

CIA dersen MİT'ten dünya çapında yapıyor bunları o kadar. Devamlı olarak illegal faaliyetlerde bulunduklarını sanmıyorum, ama çok şüphelendiklerinin birinin evine, ofisine bi dinleme cihazı atıyolardır tabii.

Bunları yazarken Da Vinci Şifresini yeni bitirdim. Aklımdan az komplo teorileri de geçmiyor değil yani :D Okuyanlar bilir.[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 04 February 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
köstebek olurdun yani regulus? :)

abi alsalar beni ajan olsam yani
hemen telefon açarım
-aloo ha hilmi dayı ajan oldum ben
sıradan herkesi ararım.kimliğimi göstererek gezerim falan
2.günde atarlar beni :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 04 February 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
mit herseyi izliyor.. butun guvenlik kameralari.. telekom neden hala ozellesmedi? echelon a misilliama yapiyor devlet.. ayrica tum irticai faaliyet gosteren orgut iletisimlerini izlior..

sen ne bilirsin :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
Haklısın regulus. Buraya hemen Chemical'ın su sentrylerinden kurmak lazım bi tane :D[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 04 February 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
:) aynı birimde olduğun insanları da tanımıyosun genelde.

hayır atılmazsın öldürülürsün regulus :)

ayrıca fizban aynı birimde olduğun insanları tanıyosun..
mesela merkezde toplanınca toplantılar olduğunda maskeyle mi geziyolar hehe.. hepsi birbirini tanıo.. bu mit'in resmi sitesinde de yazıo.. hava atmak deil olay merak ülke sırlarını merak etmek ve ülke adına bişeyler yapabilmek.. kendi adıma konuşuyorum[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
mit'in başı kim
aklımda böyle koltuğunu ters çevirmiş içeri girenlerle o şekilde konuşan puro içen ve ofisinde bir kedi gezinen adam var
ya da fazla müfettiş gadget izliyorum :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
şenkal atasagun.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayında bu dediiniz teşkilatlarda yer almak için üstün yetenekli olmalısınız bedenen ve zihnen çok sağlıklı bilmem kaç dil bilip bilmem kaç yakın dövüş vs.vs.vs.daha yüzlerce şey...o yüzden yormayın keendinizi...
Mesaj tarihi:
mit'de gizli olmayan tek mensup MİT Müsteşarı'dır bildiğim kadarıyla[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
said:
Elcia, 04 February 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
Kusura bakmayında bu dediiniz teşkilatlarda yer almak için üstün yetenekli olmalısınız bedenen ve zihnen çok sağlıklı bilmem kaç dil bilip bilmem kaç yakın dövüş vs.vs.vs.daha yüzlerce şey...o yüzden yormayın keendinizi...

bilmediğim ne malum :)
ORDAN olmadığım ne malum :)
huoop hehe[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
yok la bence gerçek lider o değildir
olmaz öyle nerde kaldı bu işin karizması
koltuğu ters çevrilmiş adamda ısrarcıyım
"baş kesilirse vücud düşecektir"
diye bir laf vardı o adam öyle ortalıklarda dolaşırsa olmaz ki[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
  • Yeni Oluştur...