hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 26bölüm 25 dk lık serinin ; öncelikle konusu : aranizda "lord of the flies" i bilen var midir bilmiyorum ama lord of the flies dan esinlenildiği kesin ... (lord of the flies bir gemi kazası adada mahsur kalan çocuklarin daha tam oturmamiş olan toplum kavrami yüzünden nasil barbarlaştiğini ve birbirlerini öldürmeye kadar gittiğini anlatir) Infinite Ryvius' da da gençlerimiz yörüngede uzay eğitim kampına girtmişlerdir , fakat bilmedikleri bu kampın aslinda topsecret bir uzay araci için cover olarak kullanildiğidir... kampa saldirilir , öğretmenlerin hepsi çocuklari kurtarmak için kendilerini feda eder çocuklar en yeni tech savaş gemisinin kontrolunu ele geçirirler ... ve olaylar başlar .. tipki lord of the flies daki gibi tek bir silah vardir ve o da lideri belirlemede kullanilir .. ve olaylar gelişir.... eksi yanlarindan hızlıca geçip artı yanlarina geçmek istiyorum .. 99 yapim bir animeye göre çok kötü animasyonu var , 80 lerden kalma gibi durmakta , ayrica müzikleri (bence) rezalet... artilari ise , baskı ve stress altinda topluluk bilinci oluşmamiş , yada onlari frenliyecek kurallar ve büyükler olmadiğinda gençlerin nasil davranabileceği neler olabileceğini çok iyi işlemişler.. en sevidğim yanlarindan biri ise user friendly olmayan ve tek koruma silahi olan mecha sıydı ,daha da güzeli mecha'nın kontrol sistemi idi .. kesinlikle orjinal düşüncelerle dolu ama (sanirim )imkansizliklar yüzünden topnotch olamamiş izlenesi bir anime .... [hline]türkçemden dolayi ozur dilerim ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=192 izlemiş olan var mı? TB ye freeleeche gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 güzel seriydi. Öyle aşırı bir özelliği yoktu ama konu işleyişi iyiydi. İndir derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar