Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Adaylar sıraya geçsin lütfen! :-) Şaka bi yana bence 2 daha bi iddalı olcek (paticik forumda kimse böle bişi dememişti demeyin yani).. Yani dinlemeye değcek insanlar çıkar derim.. çünkü nede olsa artık cümle alem duydu bu yarışmayı ve formatını.. Yarışmaya katılacaklar çok olur heralde.. Ama tabiki daha çok beklersiniz Bayhan gibi babayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ah be güzel kardesim vizyona baksan orda böle bi topic görme sansin biraz yuksek diilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yaf yapma yaw.. kusra bakma.. ama o zaman müzik bölümünede açabilirdim.. Yaptım bi hata affediniz ya da yazamaya devam ediniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ya bölümü şimdi gördüm vizyonda, resim filan koymuşlar. Kusura bakmayın saat 4 olunca böle şeyler oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar