PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Daha önce 8600 ekran kartım vardı 1 hafta kadar önce 8800 gt ile değiştirdim kartı taktık bide power aldık herşey tamam sorun yok çalışıyor nvidiadan driverı indirdik fakat renklerde bi sorun var cd sindeki drıverı kurdum eski drıverları kurdum ama ne yazıkkı düzelmedi Beyazlar çok parlak beyaz,sarılar bozuk bi sarı hatta parlak canlı renklerin hepsi bozuk oyunda masaüstünde heryerde aynı sorun grafiklerin kesimleri belli oluyor tam olarak sorunu anlatamıyorum renklerde ince bi bozukluk var dikkat edilince fark ediliyor. Daha önce bu sorunu yaşayan başına gelen yada çözümü bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Geforce 8800 GT Forceware version:175.16 Memory:512 mb DirectX version:10.0 Windows Vista 32 Bit Not: Sorun monitörden yada başka bişeyden değil aynı sorunu yaşayan başka biriyle daha konuştum bugün oda çözümünü bulamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 monitör girişinden filanda kaynaklanıyor olabilir. crt mi lcd mi monitör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gamma ayarlarıyla ilgili bi gariplik. hmm nvidia control panelden gamma ayarlarını bulabilirsen bi kurcala. tabii sorun böyle olsa da illa yazılımsal olacak değil, kartı geri vermen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Öncelikle teşekkürler ilginiz için monitörüm lcd ama sorun başka bi arkadaşımda daha olunca monitörle ilgili olmadığını anladım oda monitörle ilgili sanmış yeni mönitör almış ama hala aynı,kontrol panelden ayarlarıylada oynadım ama ne kadar oynasanda normal bi görüntü kalitesine gelmiyor hala sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bence kartı başka bir bilgisayara takıp dene, aynı şey olursa direk garantiye yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 monitörün sürücüsü belki kurtarır dicem ama pek umudum yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mr_Hand said: gamma ayarlarıyla ilgili bi gariplik. hmm nvidia control panelden gamma ayarlarını bulabilirsen bi kurcala. tabii sorun böyle olsa da illa yazılımsal olacak değil, kartı geri vermen gerekebilir. ben de bunu diycektim.. gamma ayarlarından oldugunu düşünüyorum. ben de bi ara oynamıştım da düzeltememiştim geri :D normalde control panelde yok ama google dan arat. adobe gamma diye bi zımbırtı var. onu kurunca control panelde çıkıyo adobe gamma. ordan gamma ayarıyla oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar