Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux mandrake yavaşlığı (9.2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Linux mandrake kullanıyorum. Makinanın açılması kapanması zaman alyor , bundan şikayetçi değilim fakat programların açılması uzun sürüyor , baya bekliyorum açıkcası ve hdd de yükleme belirtiside yok. Program açılıncada çok hızlı çalışıyor.

Sorun nerede olabilir ?
Mesaj tarihi:
aynen bendede öyle
program açılırken bi süre bekletiyor ama açılınca çok hızlı çalışıyor :)
aynı zamanda program açılırken hdd den hırıltılarda gelmiyor yani acayip bişi bu linux çok sevdim çok
bide adsl modemi tanıtabilsem :)
Mesaj tarihi:
Kernelnizi update edin. i686 olarak gosterin kendinizi..
Yavas calisan programlar genel olarak pre-compiled binarylerdir.. Onlarda compatible olsunlar diye i386 ya gore derlenmislerdir. Indirin i686 ya gore derleyin veya i686 ya gore derlenmis bir pre-compiled binarysini bulun. Daha hizli calisacaktir.

Daha bir suru sey var tabii..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Mesaj tarihi:
Fedora RedHat oluyor :) Bilmem anlatabildim mi ?

Arkadaslar bana bagli kalmayin. Hepsini deneyin. Bana gore hos gelen bir dagitim, sizin hosunuza gitmeyebilir. Deneyebildiginiz kadar deneyin.. Sonucta yine Slackware veya Debian a doneceksiniz. Hehe[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
  • Yeni Oluştur...