Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Linux mandrake kullanıyorum. Makinanın açılması kapanması zaman alyor , bundan şikayetçi değilim fakat programların açılması uzun sürüyor , baya bekliyorum açıkcası ve hdd de yükleme belirtiside yok. Program açılıncada çok hızlı çalışıyor. Sorun nerede olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 aynen bendede öyle program açılırken bi süre bekletiyor ama açılınca çok hızlı çalışıyor :) aynı zamanda program açılırken hdd den hırıltılarda gelmiyor yani acayip bişi bu linux çok sevdim çok bide adsl modemi tanıtabilsem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Linuxların içinde en kötüsü mandrake diye duydum. Ben p ile başlayan bir ismi vardı onu yükleyeceğim. Çok hızlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Kernelnizi update edin. i686 olarak gosterin kendinizi.. Yavas calisan programlar genel olarak pre-compiled binarylerdir.. Onlarda compatible olsunlar diye i386 ya gore derlenmislerdir. Indirin i686 ya gore derleyin veya i686 ya gore derlenmis bir pre-compiled binarysini bulun. Daha hizli calisacaktir. Daha bir suru sey var tabii..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Sharky ben fedora core 1 e geçeceğim Sence nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Fedora RedHat oluyor :) Bilmem anlatabildim mi ? Arkadaslar bana bagli kalmayin. Hepsini deneyin. Bana gore hos gelen bir dagitim, sizin hosunuza gitmeyebilir. Deneyebildiginiz kadar deneyin.. Sonucta yine Slackware veya Debian a doneceksiniz. Hehe[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yok cok yerinde bir yorum oldu bence. Ben de az sapkasina kufretmemisimdir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Hadi ya hehe, Peki o zaman , deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar