nmn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben de 28 mayıs itibarı ile 2 yeni patch indirdi ve fakat login ekranında kullanıcı adı ve pass girdikten sonra donuyoru oyun, ne şekilde yardım alabiliriz bilen, yardımcı olur musunuz?
dratogy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nmn said: ben de 28 mayıs itibarı ile 2 yeni patch indirdi ve fakat login ekranında kullanıcı adı ve pass girdikten sonra donuyoru oyun, ne şekilde yardım alabiliriz bilen, yardımcı olur musunuz? Birinci kaynağa ulaşamayan küçümsenmeyecek bir oyuncu kitlesi mevcut şu anda. Daha açık olmak gerekirse oyunun resmi forumlarına tarif edilen yolları izlesek de ulaşamıyoruz. Ama aramızda şanslı arkadaşlar var resmi forumlara erişebiliyorlar. Onlar yardımcı olabilir bize eğer resmi forumda bu başlık altında yetkili kişiler birşeyler karalamaya zaman bulmuşlar ise. Bir de ben şöyle bir yöntem buldum. Google dan sorunumla ilgili anahtar kelimeleri giriyorum eğer resmi forumlarla ilgili link çıkarsa "Önbellek" linkine tıklıyorum. En azından bazı postlar gözüküyor, foruma giremeyen arkadaşlar bilginize..
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dratogy seinle benim hata logları da çok benzer ama sen exe yi açamıyorum demişsin sanırım, ben loginde patlıyorum
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sıkıntıyı aştım, zonealarm firewall yüklüydü bende kapadım onu windoesun güvenlik duvarını açtım - age of conana elleşme dedim - sıkıntı halloldu
dratogy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Senin adına sevindim dostum fakat bende windowsun güvenlik duvarı (age of conan a zaten orada yetki/izin vermiştim) ve antivir var onu da iptal ediyorum ama bir değişiklik olmuyor hala crashed:(
Öne çıkan mesajlar