Afterglow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 İzleyen? Duyan? Ne oldu? Kazananlara baktım, helal yerlere gitmiş ödüller gerçi ama Chick Corea Foo Fighters ile çalmış nasıl oldu merak ediyorum cidden. Bir de tekrarı yayınlanır mı, nerde yayınlanır bilen?[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 chick corea, foo fighters toobe toobe daha neler duyacağız ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben şahsen artık hiçbir müzik ödülüne insanmıyorum.Çünkü tamamen kar amaçlı olan şeyler tabii bu benim görüşüm... Not:Baştan önlemimi alayımda ayrıca metal dinlemem yane ula bide metalcilere ödül vermedi diye adam hemen .ok atmış olmasın[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 09 February 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kawa tarafından 09 February 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 beyonce 5 tane kapti.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Sting le Jaen paul cikinca kapatim ben artik dayanamiyorum[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar