hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sevenlerine çarşamba günü cnbc-e de 21 amy ödüllü süper dizi geri gelio :P[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mutlu oldum mu? Evet oldum. Müjde için teşekkürler hired. "Salata ve omlet halen beni çağırıyor" :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ben 6 carsambadir baska kanalda Frasier mi izliyorum, coktan beri zaten oyle degil mi? Watching Ellie bitince yerine Frasier hafta sonunda hafta icine alinmadi mi? Kafamda bilyonlarca soru olustu bi anda heycanlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hired farketmekte biraz gec kalmis ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ya yeni bölümler olacağına emin misin? comedy max verecekti yeni bölümlerini.. acaba onunla karıştırmış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 valla bende TVde cnbc-e de reklamını duydum da yazdım ... şimdi içime sinmedi gittim sitesine baktım .. ahanda sizin için http://www.cnbce.com/pr-diziyeni-frasier.asp[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 comedy max "en en yeni" bolumlerini verio yani cnbc-e ile comedy max'in verdigi bolumler arasinda 6-7 sezon fark var... ama cnbc-e'nin su anda yayinladiklari da TR'de gosterilmemis bolumler... comedy max'in yaptigi da oha yani en son sezonunu almis adamlar, cnbc-e siradan gidio guzel guzel[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 comdedymax ole maa .. friends de ole 9. sezondan şappadanak başladi onlarda ... şimdi tek arzum cnbc-e 1. sezon the one with the pilot (tow the pilot) dan başlayip tüm FRIENDS i yayınlasın :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 digitürk 8 den başlamıştı ama yazları ilk bölümlerigösterime sokmuştu. Şimdi gene baştab başladılar, pilotu kaçırmış olsamda bayağıdır seyrediyorum 7. sezondalar şu an 3,4,5 yada 4,5,6 da olabilir süper sezonlar. 8,9 da güzel...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar