DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Kimler nerede hangi sehirde yazarlarsa belki denk gelirde ayni ulkede ayni sehirde ada yakinlarda olanlar olur bulusma olur vs. Ben Amerikadayim Los Angeles var mi burda olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 suan tr'deyım ama agustos 15 gibi santa monicada olucam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sicaktir oralar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 vay santa monica. cok guzel yer :) aquila sende amerikadaydin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bende isveçteyim,yokmu buralarda olan hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Agustos 19'da Providence, RI'a tasiniyorum. Penny'de Volfi ve Akila var, gerci Akila mezun oldu napcak bilmiyom. Bulusup kaynasalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Su anda San Jose, CA dayim ama normalde Pittsburgh, PA de yasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben de gelirim kalicak ev beni gezdiricek adam varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 valla turkiyedeki gibi degilkine bu ucuz olmuyo toplasmak. Thanksgiving de New York da bisiler yapilabilir (genelde herkes oraya gidiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 abi ben gezmek istiyorum new englandi geleyim gezdirin iste hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Aa mantikli bak o NYC isi :) gel gezdiririz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 önce bana sözü var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 su an nycdeyim ben ama kalicimiyim nereye giderim allah bile bilmiyo kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bende suan ladeyim iste. Ucuz bi yer buldum kalicak ordayim, dogu bolgesinde. Buralarda bi yardima ihtiyaci olan biri olursa kalicak yer var, her turlu de yardim etmeye calisirim. yakinlarda olursak bi ara bulusulabilinir gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne yapiyosun Diadan orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 film sektoru icin geldim ben, yapim sirketlerinde calismak icin ama pek is imkani bulamadim. gerci daha yeni oldu geleli 2.5 ay kadar. 1 ayligina virginia'ya gidicem tekrar donucem sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 5 temmuzdan itibaren Viyana'dayim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 viyanadayım bende.yaz tatili için 3 ay dönüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sigil'deyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ehueheuh ardeth lady of pain canini almasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Edmonton'a tasiniyorum. Herhalde oralarda kimsecikler olmaz bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Prawler said: Edmonton'a tasiniyorum. Herhalde oralarda kimsecikler olmaz bizden. hey gidi be , taksimde kafaları çekip aşık olduumuz kızların peşinden koşarkene şimdi sen kanadalara gidiorsun. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 calis sen de git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 (nazar etme ne olur )calis seninde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar