Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
super oldu super :D
swg, gw ve wow zamanindaki tum Hunlar bir araya geliyor.. herkesi bekliyoruz bu arada herhangi bir class sinirlamamiz vs yok..
cok yogun olmamakla birlikte (yani guild chatte falan deil ama) RP yapioruz..
Mesaj tarihi:
Başarılar ,

Karışmak haddime değil ama söylemeden edemeyeceğim

Hyboria Çağı MÖ:12000 veya 10000 civarı değil miydi?
Bu dönemde Hunların işi ne?
Ki Hunları Türkleri temsil eden Turanlılar (veya Hyrkanianlar) varken
RP serverında
Hun yazmak garip

İlk kez görüyorum RP serverında böyle bir isim
Karakter isimleri gibi guild isimlerinde de kısıtlama varmı bilmiyorum..
Mesaj tarihi:
Demek istediğim normal pve pvp serverında değil ama hyboria yı canlandırdıkları Rp serverında diyebilirler
Gerçi Imbzlrz gibi bi ismi olan guild
ve Aragorn isimli karakter gördükten sonra
sanırım sandıım kadar sıkı değil isim politikaları
Mesaj tarihi:
Guild adini ingilizce koymak yerine
Kun koyabilir ustune herkez ranger acip guzel bir Hunlu rpsi yapabilirdiniz. Aslinda fena fikir degil. Sole 20-25 tane ranger atla ok ata ata. Evet guzel fikir simdi is 25 tane hunlu ranger bulmaya kaldi.
Mesaj tarihi:
icphedia said:
bende 1hafta falan oynadım ama hiç kimsede bir RP faaliyeti göremeyince battlescar a geçtim.

Lvl 30-40 tan sonra genelde isntancelarda olmasada questlerde vs oluyor. Ben yapiyorum ve genelde herkez ayak uyduruyor.
Mesaj tarihi:
Delidumrul said:
icphedia said:
bende 1hafta falan oynadım ama hiç kimsede bir RP faaliyeti göremeyince battlescar a geçtim.

Lvl 30-40 tan sonra genelde isntancelarda olmasada questlerde vs oluyor. Ben yapiyorum ve genelde herkez ayak uyduruyor.

tek bisey sorucam, Luniz diye birini taniomusun? :D

eger bizim dede isen o zaman bidi bidi yok canim kardesim, adamlar hun koymus herkes senin gibi gokturkce bilcek die bi durum yok :P eheheh

oyundaki nickini pm le istersen yada nickim bu mesaj atta flist e ekliyim..
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bilginize sunmak isterim benim arkadaş gurubumdan ve wowdaki tayfadan bu servera geçmiş bir bölüm

RAİDERS OF TARAMIS adlı bir birlik kurduk. Yaş olarak biraz büyükler bizimkileri ikna etmesi zor guildi kapatıp size gelme konusunda ama birleşmemiz için elimden geleni yapıcam
en kötüsü bile kasabalarımızı yanyana kurarız :) Yurdumun sesini duyururuz :D
Mesaj tarihi:
Sanırsam Oyunda sizlerle bağlantıya geçmeyi başardık. Şimdi arkadaşları ikna etme çabası içindeyim.Oyunun mekanikleri bakımından guildi nkendine ait kasabası şehri fln olabiliyomuş sanırsam TURAN denen bölgeye kurabiliyormuyuz direk sahiplenelim uhaua
Mesaj tarihi:
evet evet direk sahiplenelim..

abi eger katilirsaniz kapimiz sonuna kadar acik, yanyana kasaba fikride cok guzel..

nasil dilerseniz.. :D

@dede: kadim dostum, seni bu topraklarda gormek guzel oldu.. ;)
hemde cok guzel..
Mesaj tarihi:
Ancalagan said:
Sanırsam Oyunda sizlerle bağlantıya geçmeyi başardık. Şimdi arkadaşları ikna etme çabası içindeyim.Oyunun mekanikleri bakımından guildi nkendine ait kasabası şehri fln olabiliyomuş sanırsam TURAN denen bölgeye kurabiliyormuyuz direk sahiplenelim uhaua

dostum akşam mesaj at bana ismim volkan, konuşalım...
Mesaj tarihi:
Bugun bizim guildin adı TURAN EMPIRE diye değiştirildi sanırım bi çeşit Hun empire Turan empire yakınlaşmasımı yaratılacak yoksa birleşilecekmi bilemiyorum.Umarım birleşiriz.Birlikten kuvvet doğar helekiz bizde :D

Bu arada belirrttimmi bilmiyorum ama bizimguilde (Turan empire) da yaklaşık 2 barbar 2 priest of myhtra 1 ranger 1 2 qonquerer bi kaç tane bear shaman ve ben Guardian ım toplam 10 kişi felanız.
Mesaj tarihi:
Ancalagan said:
Bugun bizim guildin adı TURAN EMPIRE diye değiştirildi sanırım bi çeşit Hun empire Turan empire yakınlaşmasımı yaratılacak yoksa birleşilecekmi bilemiyorum.Umarım birleşiriz.Birlikten kuvvet doğar helekiz bizde :D

Bu arada belirrttimmi bilmiyorum ama bizimguilde (Turan empire) da yaklaşık 2 barbar 2 priest of myhtra 1 ranger 1 2 qonquerer bi kaç tane bear shaman ve ben Guardian ım toplam 10 kişi felanız.

bence birleşmek en iyisi şehir kurma ve resource toplama kolaylığı bakımından, kesinlikle birleşmeliyiz derim ben bizde 24 kişiyiz şu anda siz gelirseniz çok daha kalabalik olacalk ilk 40 larımızıda verdik, hemen spot alıp başlarız resource toplamaya
Mesaj tarihi:
Bu arada guildin isminin özellikle HUN seçilmesinin altında RP olayından önce taa SWG dönemiden kurulan bir guild olmasidir. İşte o zamanlar isim sıkıntı çekiyorduk hatta "experimental" guild isimleri bile kullanmıştık ama en sonunda bunu seçmiştik basit ve sade olsun diye. Şu anda da AoC'da bu guildi kuranlar yani şehrin temellerini atan ilk 5 kişi geri döndü bu yüzden de HUN ismi tekrar önplana çıktı ama sonuçta kişilik ve arkadaşlık konularında temelleri çok sağlam bir guilddir. Bu sağlamlığı bu oyunda da gösterebileceğimize eminim.
Mesaj tarihi:
oo çok iyi çok sevindim .Hernekadar ben çok başarılı bir mmorg oyuncusu olamasamda guildimdeki arakdaşları eskiden beri tanırım ve yıllarını bu işlere vermiş deneyimli arkadaşlardır.Sizlerinde öyle olduğunu farkettim ve diyebilceğim tke bir şey var vay Aquilonia nın haline :^_^
çünkü çok sağlam geliyoruz
  • Yeni Oluştur...