irin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 2008 ist.film festivalinin acılış filmiydi,yoneten katılımlı gosterildi,ögrenci indirimi olmadığından tarafımdan izlenemedi.ama yılmadım aradım buldum,izledim mutluyum.nadine labaki hem basrol oynuyorheme yonetiyor(ayrıca cok da hos hatun belirtmeden gecemeyeceğim)Aşık adınların tehlikeli oldugunu anatan film daha cok bir kuafor salonunda geciyor.izlmesi keyifli gercekci bir film.film soundtrackleri de bir o kadar guzel film sonunda tekrar tekrar dinleniyor edit darkrider:Başlık değiştirildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Aklıma Jonny Depp'li Chocolate filmi geldi nedense.Tatlı yedirme kısmı bile benziyor Edit:son resimde bir şey yedirmiyor galiba,yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aaha evet yedirmiyor.ağda yapıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar