Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yanı aslında duruma göre 300de olur 500de olur 700deolabilir belki azcuk mesela. yanı bütce duruma göre değişken yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Tek kart olarak su anda fiyat/performans acisindan en mantikli kartlardan biri uzun zamandir 8800gt. Ha ben birazcik daha abarticam dersen 3870x2 ve 9800gtx hemen ardindan geliyorlar. Birde klasik "bekle, piyasa acilsin" geyigi herzamankinden daha gecerli su siralar. Ati ve nvidia ayin 14 u ve 16sinda yeni kartlarini duruyucaklar. Daha kartlar cikmadan etkilerini burdaki muadili kartlarda goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 8600gt alcak sanırım thaumiel. altta 2600xt gddr4 ya da iceq turbo onerisi gelmis gormemis heralde.8600gt leri tokatlayan kartlar bunlar. aocda da sorun yaratmadıklarını hatta mükemmel performans verdiklerini biliyorum şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 mainboardum sebebiyle zaten ati alıcam o yüzden 8800 9800 gtx'i eliyorum. bende 2600xt ddr4 var aoc da öle ahım şahjım performan yok yanı aksine düşük performans var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 4850 gelecek 1 aya falan. 225$ dan giriyormu$ piyasaya. biraz beklemekte fayda war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 e guzelmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 AoC içinse sadece biraz daha bekleyin ATI kart almayın. ATI kartları 40-60% arası performansla çalışıyor AoC'de, Funcom bu bug'ı düzeltene kadar almayın derim malum belli olmaz "ehehe bu bug deil ki feature'de bu hehe hadi gidin nvidia alın" derler kalmayın sonra ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 envüdüdü logosu yok valla oyunun o yuzden er gec cıkar bı yama bı patch bı drıver. da envüdüdü sevmiyorum ben her şekilde almam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Cuce said: mainboardum sebebiyle zaten ati alıcam o yüzden 8800 9800 gtx'i eliyorum. bende 2600xt ddr4 var aoc da öle ahım şahjım performan yok yanı aksine düşük performans var. o kartın aocda performansı düşük olacagını sanmıyorum.bende iceq turbo var hd 2600xt, ati problemli oyunlar icin nvidia mod driverlar var süper sonuc veriyor aratıp bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hemen deniyim, nvidia mode driver diye aratıyorum ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 walla 2600xt alt sinif bir kart zaten. neyin hesabini yapiyoruz ki? dogal olarak performans du$uk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ayni $ekilde 3650 de alt sinif, ne kadar ekmek o kadar kofte yani.. basin parayi gtx lere, oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar