cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 mutlu yıllar...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Nice Yıllara Doğum Günün Kutlu Olsun[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 iyki doodun estelcim, teşekkürler ediyoruz annene babana :) (bu arada radyomuz olsa da baban yine program yapsa di mi?) diğer yandan, efenim admin unutmaz, başarır, koşar, koşar, kazanır. bakınız avatar yerli yerinde. di mi ama? öhö :P
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 iyi ki doooduuun[signature][hline]bornozlu canavar
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bu topıcin adi estelin dogum gunleri topigi olsun heryil buradan anons eder kutlamalarida burdan yapariz:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Hepinize cici cici teşekkür ederim.. Ema senin soruna gelince açın radyoyu pederi ayarlamak benden valla. geliriz en oldiesimizi sıkarız alemlere. :) Valla bende özledim 8 saat on air kaldığımı bilirim babamla :P[signature][hline]-End of Transmission-
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 estelcüm doum günün kutlu ossun!![signature][hline]------wazzup?-------
amarcord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 doğum günün kutlu olsun. en güzel acılı dürümler senin olsun :)[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 kutlu olsun estel[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 kutlu mutlu olsun...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 aaaaa :] görmemiştim topiği :tebrikz: 3 DEFA ESTEL İÇİN; HOLEEEEEEEEY HOOOOOOOLEY HOOOOOOOOOOOOOOLEY! MUTLU YILLAR ESTEL! ehe istanbulda o kadar gezip-clan cafe unutulmaz tabi :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... [Bu mesaj Halfmumi tarafından 09 February 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ay ben de görmemişim kutlu yıllar mutlu yıllar[signature][hline]nobody said it would be easy...
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 göremeyenler için ( bkz. Kendim ) ; iii ki doodun eesteel, ii ki doodun eeesteel iii ki dooodun iii ki dooo duun muuutlu yııllar saa naaa rım rıım rım rımm[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Aurora Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Doğum günün kutlu olsun! :) gerçi bir günlük rötar yaptım ama neyse.[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Happi börtday tu yu!:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 mersi arkadaşlar... teşekkür ederim hepinize...[signature][hline]-End of Transmission-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sana da teşekkür nefrim adminim.... :)[signature][hline]-End of Transmission-
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Doğum gunun kutlu olsun[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 nefr de en ilginç kutlamayı yaptı yani :P[signature][hline]-End of Transmission-
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 biz bi porsiyon (hemde torpilli) iskender veriyoruz ilginç olmuyor :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Öne çıkan mesajlar