Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 emektar telefonum tökezlemeye başladı, yeni bi telefon almak istiyorum, böyle ince hafif bişi olsun istiyorum, kamera/fotoğraf makinesi olması gereksiz, hatta olmasa daha iyi olur, kullanmayacağım bi fonksiyona para vermek istemiyorum, ama yeni modellerin hemen hepsinde var sanırım kamera, hem ince/hafif, hem de kamerasız bi telefon var mı bildiğiniz? yoksa ince/hafif olması daha önemli. tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ben de senin gibi bir arayış içerisindeydim bundan 2 sene önce. Samsumg D520 almıştım. İnce ve ufak, menüsü vs. de kullanışlı. Şimdi piyasada ne kadardır bilmem fakat ille de yeni çıkan birşey olsun demiyorsan alabilirsin bu telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aynen ben de alcam ancak ve ancak model fln bilemeyrum http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepgengdst3g GENERAL MOBILE DST3G COOL babam bunu alayım mı dedi ne diyeyim alan, kullanan, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 başka forumlara baktım kamerası hariç diğer özelliklerine ii demişler, yok mudur bizde kullanan gören duyan bilen? büyük ihtimalle bu hafta içinde alıncak korkuyorum ya bilmeden bu telefona 550ytl yatırmaya help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Samsung x820 ya da Sony Ericsson s500i alıcam sanırım, araştırıorm halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lancelion da bi tel var, ince hafif birşey bi kamerası var ama öyle belli değil, zarif bi telefon, kamera kapak altında falan, bluetooth u pek iyi değil hahaha ama gayet hoş bi telefon, bi pm irtibatına geç istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 LG KG320, uzak dur sdf. dünyada başka alan insan olmasa tüm insan ırkı kazanır bence. hepsiburada'dan istediğin telefona bakabilirsin, her türlü filtremeyi yaparaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 samsungun e250 ayarında kamerası biraz daha iyi bi modelini söyleyin bende alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Lancelion said: LG KG320, uzak dur sdf. dünyada başka alan insan olmasa tüm insan ırkı kazanır bence. hepsiburada'dan istediğin telefona bakabilirsin, her türlü filtremeyi yaparaktan. gayet hoş lan asgahahae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 internete girmeyi ve .jad-r kurmayı beceremiyo lan telefon, of. onun dışında, internete girmek falan pek umrunda değilse baya şık bir telefon KG320, fiyat/performansta tokatlar çoğu telefonu. internet ve java fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 java yüklemesi yapmıyor mu agaliboy X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya bırak telefon alcan sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yapıyor da kafasına göre kabul ediyor, trip falan koyuyor yeri geldi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hahahaha yazık lan, bi bakayım ben vardır bi ayarı ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 samsung e840 alcem hepsiburarada paket seklinde ince hafif şık 2mp kamera dokunmatik ekran vs 350 ytl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dokunmatik? neresine dokunuyosun? ekransa almayın öyle telefonlar. parmak izinden geçilmez yani iğrenç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 "..dedi antik çağdan kalma bilge. mö1782 yılında touchscreen olmadığından dolayı feci şekilde yanıldığından habersizdi.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bak söylüyorum SAKIN AMA SAKIN dokunmatik samsung alma (diger markaları bilmiyorum su an) bende u700 var hayatımdan bezdim ilallah ettim kıracam elimde kalacak bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 arkadaşta iphone var ve parmak izi kaynıyor. en büyük örneği benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben general mobile DST3G COOL aldım, yani çift hatlı 3g destekliyor, hoş tek hat kullanıyorum ama :F her neyse ben aldım siz almayın Türkcell mms desteğinin bulunmadığını söyledi hani mms yazıp sms atıonuz ya ayarları verio, vermedi işte:F +sitesinde destek ve yazılım kısmında yazılımı yok hoş cd si çıktı kutudan ama :) neyse onun dışında sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar