Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon alıcam sanki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emektar telefonum tökezlemeye başladı, yeni bi telefon almak istiyorum, böyle ince hafif bişi olsun istiyorum, kamera/fotoğraf makinesi olması gereksiz, hatta olmasa daha iyi olur, kullanmayacağım bi fonksiyona para vermek istemiyorum, ama yeni modellerin hemen hepsinde var sanırım kamera, hem ince/hafif, hem de kamerasız bi telefon var mı bildiğiniz? yoksa ince/hafif olması daha önemli. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Ben de senin gibi bir arayış içerisindeydim bundan 2 sene önce. Samsumg D520 almıştım. İnce ve ufak, menüsü vs. de kullanışlı.

Şimdi piyasada ne kadardır bilmem fakat ille de yeni çıkan birşey olsun demiyorsan alabilirsin bu telefonu.
Mesaj tarihi:
aynen ben de alcam ancak ve ancak model fln bilemeyrum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepgengdst3g
GENERAL MOBILE DST3G COOL

babam bunu alayım mı dedi ne diyeyim alan, kullanan, bilgisi olan var mı?
Mesaj tarihi:
başka forumlara baktım kamerası hariç diğer özelliklerine ii demişler, yok mudur bizde kullanan gören duyan bilen? büyük ihtimalle bu hafta içinde alıncak korkuyorum ya bilmeden bu telefona 550ytl yatırmaya help plx
Mesaj tarihi:
lancelion da bi tel var, ince hafif birşey bi kamerası var ama öyle belli değil, zarif bi telefon, kamera kapak altında falan, bluetooth u pek iyi değil hahaha

ama gayet hoş bi telefon, bi pm irtibatına geç istersen
Mesaj tarihi:
Lancelion said:
LG KG320, uzak dur sdf.

dünyada başka alan insan olmasa tüm insan ırkı kazanır bence.

hepsiburada'dan istediğin telefona bakabilirsin, her türlü filtremeyi yaparaktan.

gayet hoş lan asgahahae
Mesaj tarihi:
internete girmeyi ve .jad-r kurmayı beceremiyo lan telefon, of.

onun dışında, internete girmek falan pek umrunda değilse baya şık bir telefon KG320, fiyat/performansta tokatlar çoğu telefonu.

internet ve java fail.
Mesaj tarihi:
bak söylüyorum SAKIN AMA SAKIN dokunmatik samsung alma (diger markaları bilmiyorum su an) bende u700 var hayatımdan bezdim ilallah ettim kıracam elimde kalacak bi gün.
Mesaj tarihi:
ben general mobile DST3G COOL aldım, yani çift hatlı 3g destekliyor, hoş tek hat kullanıyorum ama :F
her neyse ben aldım siz almayın Türkcell mms desteğinin bulunmadığını söyledi hani mms yazıp sms atıonuz ya ayarları verio, vermedi işte:F
+sitesinde destek ve yazılım kısmında yazılımı yok hoş cd si çıktı kutudan ama :)
neyse onun dışında sorun yok
  • Yeni Oluştur...