Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sanırım istanbuldaki adsl lerde bir sorun var yada bazılarında bir kac thread daha gordum bunla ilgili acaba yurt disi sitelere filan girebilen varmi bu adsl ler icinde? ben buraya bile arada giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben düzelttim yaw net paso gidip gelmeye başladı 1 dk online kalıyodum 10sn falan kopuyodu sonra tekrar bağlanıyodu modemin driverı yeniden kurdum sonra kullanıcı adı kısmına tctelefonnumaram şifreyede telefonnumaram yazdım düzeldi yani mesela: user: tc3123441231 pass: 3441231 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Senin dedigin sanirim yanlis pass koymussun onceden dogal olarak kesiliyor. Fakat benim dediğim ben hep onl oluyorum cs filan pingim 30-40 yani sorunsuz fakat yabanci sitelere giremiyorum mesela : www.camelotherald.com . Nedenini anlayamadim demin denedim sansa oldu bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bende sorun yok[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Oyunlar gayet hızlı çalışıyor ama paticike falan giremiyorum nette dolaşamıyorum bazen öyle garip bir sorunlar var ama?[signature][hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ttnetin dns serverlarında problem var dns adresinizi otomatik olarak almak yerine 212.57.1.12 yapın herşey bir anda normale dönüyor. xp için, "Network Connections" dan kullandığınız bağlantı ya sağ tıklayıp "Properties" 'i seçin, networking kısmında TCP-IP e tıklayıp Properties e tıklayın. "Use the following DNS server adres" seçip Primary DNS kısmına "212.57.1.12" yazın sonra yeniden bağlanın bu kadar.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. [Bu mesaj Rahan tarafından 08 February 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Allah razı olsun o DNS'i veren insandan büyük sevap işledin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 p.dns olarak 212.156.4.4 patlakmı şimdi ??? bende de tam tersi dload ve oyunlar 0 , bolbol süper hızlı site geziorum [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 09 February 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 evet bendede calisio o dns ile giremedigim siteleree giriorm oneririm herkese[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Allah nazardan saklasında benimde normal hem sitelere giriyorum hemde güzel güzel download yapıyorum oyunlarda (Daoc) güzel çalışıyor valla...İstanbul - Göztepede oturuyorum.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 dns için teşekkürler çok makbule geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yine bi sorun var sanırım bilemiyorum ama 212.57.1.12 dnsi kullanıyorsanız 212.57.1.13 e geçin eğer yine sorun çıkartırsa proxy olarak 212.19.81.247 port 3128 i kullanabilirsiniz. bide ttnete kafam girsin.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar