Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl ler baksın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım istanbuldaki adsl lerde bir sorun var yada bazılarında bir kac thread daha gordum bunla ilgili acaba yurt disi sitelere filan girebilen varmi bu adsl ler icinde? ben buraya bile arada giremiyorum
Mesaj tarihi:
ben düzelttim yaw
net paso gidip gelmeye başladı
1 dk online kalıyodum
10sn falan kopuyodu sonra tekrar bağlanıyodu
modemin driverı yeniden kurdum
sonra kullanıcı adı kısmına tctelefonnumaram
şifreyede telefonnumaram
yazdım düzeldi
yani mesela:
user: tc3123441231
pass: 3441231
Mesaj tarihi:
Senin dedigin sanirim yanlis pass koymussun onceden dogal olarak kesiliyor. Fakat benim dediğim ben hep onl oluyorum cs filan pingim 30-40 yani sorunsuz fakat yabanci sitelere giremiyorum mesela : www.camelotherald.com . Nedenini anlayamadim demin denedim sansa oldu bir kere
  • Admin
Mesaj tarihi:
bende sorun yok[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
ttnetin dns serverlarında problem var
dns adresinizi otomatik olarak almak yerine 212.57.1.12 yapın herşey bir anda normale dönüyor.

xp için, "Network Connections" dan kullandığınız bağlantı ya sağ tıklayıp "Properties" 'i seçin, networking kısmında TCP-IP e tıklayıp Properties e tıklayın. "Use the following DNS server adres" seçip Primary DNS kısmına "212.57.1.12" yazın sonra yeniden bağlanın bu kadar.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 08 February 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
p.dns olarak 212.156.4.4 patlakmı şimdi ???

bende de tam tersi dload ve oyunlar 0 , bolbol süper hızlı site geziorum
[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum

[Bu mesaj hired_gun tarafından 09 February 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Allah nazardan saklasında benimde normal hem sitelere giriyorum hemde güzel güzel download yapıyorum oyunlarda (Daoc) güzel çalışıyor valla...İstanbul - Göztepede oturuyorum.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
yine bi sorun var sanırım bilemiyorum ama 212.57.1.12 dnsi kullanıyorsanız 212.57.1.13 e geçin

eğer yine sorun çıkartırsa proxy olarak
212.19.81.247 port 3128 i kullanabilirsiniz. bide ttnete kafam girsin.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
  • Yeni Oluştur...