Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sesu 1.57'yle favori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zebilith said: sesu 1.57'yle favori. pek mersi efenim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yeterli quote sayısına ulaşıldı. hepiniz banlancaksınız lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Şişkinlik yapmıcak içkilerle şişicek kadar içtik biz dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ohh toplu ban geliyo yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zep said: yeterli quote sayısına ulaşıldı. hepiniz banlancaksınız lan:( nassı yaanii :( ban demeyin bana lan ödüm kopuyo vaalllahi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nası ya oluyomuydu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: Zep said: yeterli quote sayısına ulaşıldı. hepiniz banlancaksınız lan:( nassı yaanii :( ban demeyin bana lan ödüm kopuyo vaalllahi :( lanlı lunlu konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 18. Üyeler mesajlarında alıntı (quote) yapar iken hemen üstteki mesajı tamamen alıntı yapmamaya, video linki içeren mesajları özellikle aynı sayfada alıntı yaparak konunun okunabilirliğini düşürmemeye, kısacası gereksiz ve göz yorucu şekilde forum fonksiyonlarını kullanmamaya dikkat etmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Peter said: nası ya oluyomuydu öyle? olur neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 selamm ben geldim. herkese hoş geldin çektim. bol bol post kastım(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 olmuşluğuda vardır ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Shimone said: 18. Üyeler mesajlarında alıntı (quote) yapar iken hemen üstteki mesajı tamamen alıntı yapmamaya, video linki içeren mesajları özellikle aynı sayfada alıntı yaparak konunun okunabilirliğini düşürmemeye, kısacası gereksiz ve göz yorucu şekilde forum fonksiyonlarını kullanmamaya dikkat etmelidir. offff :( yedik ayvayıı :( bu seferlik affetsinler bizii yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: selamm ben geldim. herkese hoş geldin çektim. bol bol post kastım(:D post kasınca eline ne geçiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 madalya alcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tamam daha mesaj atmayın bu topağa üstlerde gözükmesin fazla Cons görmez belki fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 böle madalyaların falan oluyo köşede. millet saygı duyuyo sana kısaca: AGA oluyon(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: selamm ben geldim. herkese hoş geldin çektim. bol bol post kastım(:D bu da ban sebebi. tecrübe ede ede öğrenceksiniz tabi bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: böle madalyaların falan oluyo köşede. millet saygı duyuyo sana kısaca: AGA oluyon(:P) herkese h.g yazdım diye herkes bana sargı mı duyuo yaani ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben o quetola eylemlerine katılmadım yükseltip sizi ele vericem o yuzden. BOL MİKTARDA ALINTII VAAAR! asstr caps lock kural ihlali oldu.. :S asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: Anerchy said: böle madalyaların falan oluyo köşede. millet saygı duyuyo sana kısaca: AGA oluyon(:P) herkese h.g yazdım diye herkes bana sargı mı duyuo yaani ::o yok orda post kasınca post sayın artıo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sargı duyuyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zebilith said: tamam daha mesaj atmayın bu topağa üstlerde gözükmesin fazla Cons görmez belki fdsfds akıllı şeyy senii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3266426 burayla da ilgilenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: Zebilith said: tamam daha mesaj atmayın bu topağa üstlerde gözükmesin fazla Cons görmez belki fdsfds akıllı şeyy senii içimizde ajanlar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar