sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 quote lara alıştırdınız aklı karıştı kızın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kalbim pırpır etti yazdıklarını okuyunca. yaşam sevinci geldi içime. kalbim mutlulukla doldu. içim ısındı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: SKeLeToN said: Yok ya kin tutmuo o sevgi pötürcüğü, beyaz kelebek, mutluluk aurası saçan polyanna edasında ki bi kırmızı baslıklı kız adeta. sen kimden bahsettin bööle birden yavrum kime cvp verdin bu postla, hangi soruyu yanıtladın? bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sesu said: quote lara alıştırdınız aklı karıştı kızın :D dimi :( birden alakasız bi cvp verince skeleton şaşırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: sesu said: quote lara alıştırdınız aklı karıştı kızın :D dimi :( birden alakasız bi cvp verince skeleton şaşırdım :( aryıca kesio seni içten içe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: veştitsa said: SKeLeToN said: Yok ya kin tutmuo o sevgi pötürcüğü, beyaz kelebek, mutluluk aurası saçan polyanna edasında ki bi kırmızı baslıklı kız adeta. sen kimden bahsettin bööle birden yavrum kime cvp verdin bu postla, hangi soruyu yanıtladın? bana sen ne demiştin ki ona? ben bişi göremedim postunda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Doğum gününü zorla kutlattık veştitsaya dedi ya anerchy. Bende yok o beni sever kırılmaz demek istedim. Konuyla ilgili bi polyanna fıkrası geldi ama onu burda yazamam sanırım asdasds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 look at me!! i'm an attention whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: veştitsa said: sesu said: quote lara alıştırdınız aklı karıştı kızın :D dimi :( birden alakasız bi cvp verince skeleton şaşırdım :( aryıca kesio seni içten içe nerden anladın kestigini beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aşk adamıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: Doğum gününü zorla kutlattık veştitsaya dedi ya anerchy. Bende yok o beni sever kırılmaz demek istedim. Konuyla ilgili bi polyanna fıkrası geldi ama onu burda yazamam sanırım asdasds. tamam anladım da doum günün old bilsem kutlardım zaaten :( sevgi pötürcükleri siziii dsdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yeni gelen topicinde kimse varmı bi check edip geleyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: aşk adamıyım ben zaten her istedigin olmuyorki hayatta sevmedigin ot başında biter sevdiginse uzakta yine de ben aşkla kurtuldum dertlerin cümlesinden aşk kadınıyım tanırım onu 100 metreden aklıma şarkı geldi loo gülşen şarkılarını az biraz seviyorum da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bende veş i kesim o sıra. adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: yeni gelen topicinde kimse varmı bi check edip geleyim ben tamam güle güle git güle güle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aa iice garbıç yaptınız dicektim garbage daymış zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: Bende veş i kesim o sıra. adsad çok kötüsün :( beni nie kesion :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sesu said: aa iice garbıç yaptınız dicektim garbage daymış zaten:D eet garbage ve ötesi oldu bura >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Peter said: Peter said: veştitsa said: roket adam said: Anerchy said: Xo said: MarcOConner said: veştitsa said: sesu said: veştitsa said: sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? ilişkinin düzgünü bana göre ortada gerçekten sevgi olduğu zaman oluyo..sırf sevgilisi olsun diye 5 ay bi sene çıkan insanlar da var..çat diye ayrılıyolar sonra :D saçma sevmedigim bir insana bi sene katlanamam kusura bakmasın, sevgilim olsun diye cıkanlardan degilim B) valla benim 2 seneden fazla oldu artık ay hesabını kacırdım. cok guzel gidio ama bazen bos olmayı özlemiyo değilim. mesela gecen gun kemerde infernoya gittim bilen bilir turkiyenin en guzel clublarından biri gece boyu kendi halimde etrafa baktım içkimi içtim. e insanın sevgilisi yanında olmayınca bole bi acayp oluyo bu seferde yaw... çok şekil oldu bu. alıntı yapmış olmak için yazdım bunları bunun sonunun bana gittiğini biliyor muydunuz? o yüzden daha alıntılamayın rokettt :X sen ne yaptıgının farkında mısın :X alıntı yapma bi daha oha çok güzel oldu sesu küçücük Sesu?? Doğru mu bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zebilith said: Peter said: Peter said: veştitsa said: roket adam said: Anerchy said: Xo said: MarcOConner said: veştitsa said: sesu said: veştitsa said: sesu said: MarcOConner said: sesu said: moralimi bozdun en azından senin özliceğin bi sevgilin var :D arkadasalr bekarlık sultanlık yaw valla cok arıyosun adam gibi bi ilişkin olunca eski gunleri bosver gelmesin... :D evet hep öyle oluyo zaten düzgün ilişki istiyorum sonra düzgün ilişkinin içine ediliyo sonra da yalnız kalmak istiyorum :D sanırım arkadaşlarımı özledim ben ilişkinin düzgünü nasıl oluyo egrisi nasıl oluyo yaff ilişki ilişki degil midir? sınıflandırılmaları da mı vardır?? ilişkinin düzgünü bana göre ortada gerçekten sevgi olduğu zaman oluyo..sırf sevgilisi olsun diye 5 ay bi sene çıkan insanlar da var..çat diye ayrılıyolar sonra :D saçma sevmedigim bir insana bi sene katlanamam kusura bakmasın, sevgilim olsun diye cıkanlardan degilim B) valla benim 2 seneden fazla oldu artık ay hesabını kacırdım. cok guzel gidio ama bazen bos olmayı özlemiyo değilim. mesela gecen gun kemerde infernoya gittim bilen bilir turkiyenin en guzel clublarından biri gece boyu kendi halimde etrafa baktım içkimi içtim. e insanın sevgilisi yanında olmayınca bole bi acayp oluyo bu seferde yaw... çok şekil oldu bu. alıntı yapmış olmak için yazdım bunları bunun sonunun bana gittiğini biliyor muydunuz? o yüzden daha alıntılamayın rokettt :X sen ne yaptıgının farkında mısın :X alıntı yapma bi daha oha çok güzel oldu sesu küçücük Sesu?? Doğru mu bu?? evet boyum 1.57 sölemiştim bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 omg muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 edit ehe edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 editt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar