elvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Beyler tutmayın bu oyuna kafa atıcam. Save ediyorum oyunun başından düşmanları öldürmüş olarak başlatıyor bu sefer de. Deli oldum yahu![signature][hline]GAFLAR -kan kanamasından ölecen lan! -IQ'un eksi sıfır lan senin! -Tek harfli bir harf Devam Edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 tek oturuşta bitirmeyi dene[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bu kamera açılarıyla koşa koşa giderken suya düşüp ölme ihtimalin o kadar yüksek ki. Hem o kadar waktim yoq :)[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar