sleeperrealm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 İngilizce bilmeyen, yaşı 30 lara yaklaşmış ve çalışan insanlar için bu oyun sizce ne kadar uygun? Forumları inceledim hiçbirşey anlamadım. Zamanında UO oynadım (hatta hala oynuyorum ara sıra). Ancak bu dünya çok farklı sizce bu işe bulaşmalı mıyım? Çok kararsız kaldım. Swg çok güzel bir oyuna benziyor acaip heveslendim ancak son derece yabancı kalmam ve ingilizce olması beni düşündürüyor sizlerin fikirlerini bekliyorum.[signature][hline]Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ingilizcem orta dusey 31 yasindayim calisyorum bu tiptede bi suru adam var. ama tavsiyem sakin alma hayattan koparsin ben naapiyorum dersin bu oyunu satarken uzerine yasal uyari lazim sagliga zararlidir , bagimlilik yapar die.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 0 ingilizce ile oyunu oynamak biraz zor gibi. Ama bana türkler yeter diyorsan bi dene derim.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Oynanır bence. Tuşlar option'lar neyin sözlükle hallolur yarım saatte zaten. Train neyin olayları için kalıp olarak ezberledinmi yine çok dert olmaz. Değermi? Değer :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Senin içinde bulunduğun durum, Sony Online Entertainment (SOE) açısından önemli bir hedef kitlenin genel profili zaten. Ben oyuna başlayalı 1,5 ay oldu. Bu sürede pek çok yabancıyla tanıştım. Bunların arasında yaşı 18'in altında olan çok az kişi vardı. Çoğu 20 yaş üstü ve çalışan insanlardı. (45 yaşındaki babasıyla birlikte oynayan 24 yaşında bi çocuk mu ararsın, Amerikan Hava Kuvvetlerinde çalışan programcı mı, hepsi var yani.) Bu forumlarda bile bi yaş ortalaması alsak 23-24 civarı bi şey çıkar heralde. Yani demeye çalıştığım, seninle benzer durumda olan pek çok insan var yaş/iş açısından. Ama ingilizce konusuna gelirsek, bence bu seni epey zorlar. Tamam sadece Türkler'le takılarak da oynayabilirsin ve çok da zevk alırsın ama bilemiyorum yani bu oyunu oynayan diğer insanlarla iletişim kuramamak seni sıkıntıya sokabilir. Tabi bu benim oyun anlayışıma göre kendi fikrimdir. Eğer 80-100 milyon senin için önemli bi para değilse bi alıp dene derim. İlk ayın ücretini ödemiyorsun zaten. Bakarsın, eğer zorlandığını görürsen bırakır oyunu da satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yaf bende allah allah diye topic görünce dedim noluyoz.. SWG'de cihat mı ilan ettiniz naptınız hehe.. Herneyse abicim iradeliysen gel bu oyuna her türlü derim.[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bence türklerin bunun gibi bir server açmasını beklesek ne yapsak diye bir şey söyleyesim geliyor. ancak bunu da beklememiz ya uzun yıllar sonra olur yada cok ezik diye tabir ettiğimiz insanların yoğunlaşmasından nefes alamayız malum türk aklı taşı boyayıp satıyortuz :P ama genede bizim şöyle herşeyi türkçeleştiren uzmanlarımızdan biri çıkıpta alın size SWG' nin türkçe sitesi desede hiç fena olmaz hani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar