Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yeni bi radyo keşfettim ama netim sınırlı olduğundan nası bi çözüm yolu bulabilirim.. yani dinlersem ne zaman sürede geçerim kotayı bilgi alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 saniyede 7-10kb arası download yapılıyo sanırım radyo için. edit:gerçi çok değişkendir bu değer, kalitesine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hiç dinlemeyim o halde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bize söyle o zaman biz dinleyelim bari ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dusuk kpbs li radyolari dinleyebilirisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 _ILuVaTaR_ said: bize söyle o zaman biz dinleyelim bari ehe www.di.fm/chillout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kota çok pis giriyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 24 saat dinlesen, saniyede 10 kb harcıyorsa, günde 800 MB kadar harcar. Her gün 1-2 saat dinlersen ve şu ana kadar kota problemin olmamışsa bence yine de aşmazsın kotayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 peki internete nasıl radyo açıyoruz fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ehehe evet bunu ben de istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 SNAKENET METAL RADIO! ANNOYING CONSERVATIVE PARENTS SINCE 1998! http://www.snakenetmetalradio.com/ 128liğin .pls dosyası desktopta duruyo benim, sık sık tıklayıp açarım arşivden sıkılınca. tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Rakipsiz en iyisi last.fmdir. Küçük bir program indirilerek çalışır. Siz media playerda müzik dinledikçe sizi/dinledikleriniz skroplar, hangi türden hoşlandığınızı sezer ve ona göre çalar. İsterseniz üyelerden birinin, isterseniz "komşularınız" istasyonunu (ki bu liste sizdeki parçaları arşivinde bulunduran kişilerin neleri dinlediği ile oluşuyor) dinleyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar