Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri bana achievement'larda yardım etsin...Diyen?

spompas

Öne çıkan mesajlar

Tüm achivementlerı acan program diile konsola komut yazıyordun o komutla hepsı acılıyordu ama ardından fıxleyıp herkesın baştan achıvementları acmaları ıcın update ettıler.En kolayı medic achivement map adlı serverlara gırıp ordakılerle topluca acman tabii bu saatten sora medıc achıvementları acmayan kısıler kaldıysa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yeni bir tf2 oyuncusu sayilriim - revamp dan sonra tekrar basladim -. fakat bu achievement lari tamamlamak, sirf onlara ozel haritalarin olmasi sacma degil mi ? cheat resmen bu. cod4 den cok daha iyi bir lvl atlama sistemi var, ama bunu abuse ediyor herkes ve sanki normalmis gibi davraniyor.

yok ama coktan ati alan karsiya gecti ise, bende o achivement haritalarinda calismalarima baslarim ama hic hos degil.

bu bahsettigimiz achivement lara ozel haritalarin avantaji nedir ? oraya giden herkes bekle seni su sekilde oldurcem gibi aralarinda anlasiyorlar mi ? :D
Sosyal ağlarda paylaş

achievementlari normal bir sekilde alabilirsin ama ben ilk gun aldiysam sen 2.-3. haftada alirdin ve bu achievementlarin getirdigi silahlari alamiyorsun ben de bunu bir dezavantaj olarak goruyorum bu nedenle ilk gun achievement serverlarinda almaya calisiyorum, asil zor olan medic achievementlari idi; butun achievementlari alman gerekiyordu yani ubersawi alanlarim %99'u farmingle almisti ama simdi gereken achievementlar pyroyla ayni duzeyde olmasi icini azalttilar.Ki ben hepsini almistim bir tek Family Practice buglanmisti benim icin cok iyi oldu:).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...