spompas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 TF2 de Tek kişinin yapamayacağı bir kaç achievement var bunları yapmak için yardım istiyorum , başklaraınada yardım ederim (başlığı) +1 ben yardım istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 orjinal orange box gerekiyo dimi tf2 oynamak için? hani ona göre gidip alıp yardım edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yokmudur bi kişi bile 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 medic achievementlarını yapmak istiyorsan achievementbox haritasına gir illaki yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evet bahsettiğin haritada oynadım güzel tasarlamışlar girdiğim serverlardan sadece bir tanesi yardımcı oluyor... bi kac tane daha kaldı... yardım isteyende buraya mesaj atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 tum achivementlari acan program var onu ara derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Tüm achivementlerı acan program diile konsola komut yazıyordun o komutla hepsı acılıyordu ama ardından fıxleyıp herkesın baştan achıvementları acmaları ıcın update ettıler.En kolayı medic achivement map adlı serverlara gırıp ordakılerle topluca acman tabii bu saatten sora medıc achıvementları acmayan kısıler kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben gecenlerde indirdim, steam api ile yapmislar. tum achivementlari tf2'yi acmadan steam ekranindan unlockladi, hala da acik hepsi. nod32 ile tarattim once tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yeni bir tf2 oyuncusu sayilriim - revamp dan sonra tekrar basladim -. fakat bu achievement lari tamamlamak, sirf onlara ozel haritalarin olmasi sacma degil mi ? cheat resmen bu. cod4 den cok daha iyi bir lvl atlama sistemi var, ama bunu abuse ediyor herkes ve sanki normalmis gibi davraniyor. yok ama coktan ati alan karsiya gecti ise, bende o achivement haritalarinda calismalarima baslarim ama hic hos degil. bu bahsettigimiz achivement lara ozel haritalarin avantaji nedir ? oraya giden herkes bekle seni su sekilde oldurcem gibi aralarinda anlasiyorlar mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 achievementlari normal bir sekilde alabilirsin ama ben ilk gun aldiysam sen 2.-3. haftada alirdin ve bu achievementlarin getirdigi silahlari alamiyorsun ben de bunu bir dezavantaj olarak goruyorum bu nedenle ilk gun achievement serverlarinda almaya calisiyorum, asil zor olan medic achievementlari idi; butun achievementlari alman gerekiyordu yani ubersawi alanlarim %99'u farmingle almisti ama simdi gereken achievementlar pyroyla ayni duzeyde olmasi icini azalttilar.Ki ben hepsini almistim bir tek Family Practice buglanmisti benim icin cok iyi oldu:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar