Zagg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ya Firdevsin elenmesi Lazımdı olamaaz böle birşey kanald Edit yapıyor[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 edit euahe[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 lol! barış gidicek tahminen. ama bayhan gitse bence daha iyi olur.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Yaw Baba Bayhan Acıların Çoçuğu Teorik Olarak onun kalması lazım[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bayhan a tayip efendi de destek verdiğini açıklamış. Kanal d de tayip yalakası bir kanal olduğuna göre kimin elenmeyeceği en azından belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bayhan Türkiyeyi İki Ye Böldü Yeni Bi Kriz Bu Allahım Hemen Dolar almalıyım Dolar Fırlıyacak:-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya forumlarda anket açılıyormu açılıyosa son dort kısının anketı yapılsın paticik ailesi tarafından oylama yapılsın bide[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kim elendi bugun?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 barış[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 O kimdi dermisim?:-P Saka bir yana iclerinde en dogru duzgun olani oydu niye elemisler .. Yazik oldu simdi... Boylece rekabetin firdevs ve bayhan arasinda gecegi belli oldu...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 firdevz çok iyiydi nası onun elenmesi lazımdı yav. aydandan sonra en iyisi firdevzdi bence ama bakalım nolcak kalan 3ü de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 nolursa olsun bayhan rulz[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 benim için zaten pek bişi ifade etmeyen bu yarışma aydan ın elenmesiyle bitmişti zaten, elena da üztüne tuz biber oldu[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aydan ölmedi kalbimizde yaşıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 harbi güzel sesi hatunun[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Nukem_Verite, 17 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bence bizim halkımız genel olarak salak yani en azından bayhan'a oy veren %20lik kesim salak. ..ktan bir yarışma için Türk halkını salak olarak nitelemek bu kadar kolay demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Elena elendiğinden beri izlemiyorum. Alın işte şimdide barışı elemişler. ne diyim yapsınlar bayhanı 1. yazık çok yazık.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Yahu iyi hoşta şimdi performansları seyretmediniz mi? 2 haftadır barışta bi dandiklik sıradanlık var ,ki barış hepsinden eğitimli ve nota bilgisi olup kalan tek yarışmacı.Başlarda iyi diyebilirdik ama gerek konuşması gerek soğukluğu gerek sesinin sıradanlaşması sonucu diğer yarışmacılar tarafından yakalandı geçen hafta fanları tarafından affedilmesine rağmen bu hafta yine performansını düzeltmeyince fanlarınında ilgisini kaybetti.(Son haftalardaki barışın abuk sabuk konuşmaları da nasıl kaprisli ve popstarda kendini kasan birisi olduğunu azda olsa açıklığa kavuşturdu sonuçta popstar konuşmasını da bilmelidir öyle abuk sabuk konuşmamalıdır.)Bayhandaki gelişme bence çok iyi oğlanın kendine güveni geldi yüzü gözü açıldı ve kendi türünde güzel söylüyor iyi bir eğitimle kendi dalında çok iyi bir şarkıcı olabilir o yüzden elemeler gayet normaldi bence hatta en haklı eleme bile olabilirdi bu haftaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Evolution, 17 January 2004 22:44 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 17 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bence bizim halkımız genel olarak salak yani en azından bayhan'a oy veren %20lik kesim salak. ..ktan bir yarışma için Türk halkını salak olarak nitelemek bu kadar kolay demek? bir çok örneği var bunun bir popstar a dayalı söyleceğini zannetmiyorum..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 YA ELALEM MARSA NASIL GİDER , NASİL ADAM YOLLAR , NASIL KOLONİ KURARİM HESABİNDA , SİZ HALA ........[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: hired_gun, 18 January 2004 14:28 tarihinde demiş ki: YA ELALEM MARSA NASIL GİDER , NASİL ADAM YOLLAR , NASIL KOLONİ KURARİM HESABİNDA , SİZ HALA ........ diger ulkelerde de popstar var ama konseptleri farklı biraz.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bencede Bayhanın Bir Upgrade İhtiyacı Var Şöle Burnunu iyi bi Elden gaçirmek İşin başlangıcı olabilir (ama bayhan ciddi ciddi bişeyler yapacak)[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Bayhanin konusmalari felan duzeldi eskiden agzinda laf geveleyip durudu ve cogunlukla aptalca seyler soylerdi simdi baya guzel konusuyor iyi cevaplar veriyo. Ayrica cuma gunu sarkilarini olagan ustu soyledi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bayhan başkan fenerbahçe şampiyon![signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: Nukem_Verite, 17 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bence bizim halkımız genel olarak salak yani en azından bayhan'a oy veren %20lik kesim salak. Fazla ucma dostum...Adam cok kotu degil bence,yeri popstar degil o baska ama adam feci azimli ,ilk geldigi haliyle simdikine bir bak bir de hayatina bir bak...Bence haksizsin.(Ben oy moy vermedim bu arada buna para harcayacak bir kisi degilim ama veren tanidiklarim var.)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar