Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popstar

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayhan Türkiyeyi İki Ye Böldü Yeni Bi Kriz Bu Allahım Hemen Dolar almalıyım Dolar Fırlıyacak:-P[signature][hline].......

ICQ=173110143
Mesaj tarihi:
ya forumlarda anket açılıyormu açılıyosa son dort kısının anketı yapılsın paticik ailesi tarafından oylama yapılsın bide[signature][hline].......

ICQ=173110143
Mesaj tarihi:
O kimdi dermisim?:-P
Saka bir yana iclerinde en dogru duzgun olani oydu niye elemisler ..
Yazik oldu simdi...
Boylece rekabetin firdevs ve bayhan arasinda gecegi belli oldu...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 17 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki:
bence bizim halkımız genel olarak salak
yani en azından bayhan'a oy veren %20lik kesim salak.

..ktan bir yarışma için Türk halkını salak olarak nitelemek bu kadar kolay demek?
Mesaj tarihi:
Elena elendiğinden beri izlemiyorum. Alın işte şimdide barışı elemişler. ne diyim yapsınlar bayhanı 1. yazık çok yazık.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Yahu iyi hoşta şimdi performansları seyretmediniz mi? 2 haftadır barışta bi dandiklik sıradanlık var ,ki barış hepsinden eğitimli ve nota bilgisi olup kalan tek yarışmacı.Başlarda iyi diyebilirdik ama gerek konuşması gerek soğukluğu gerek sesinin sıradanlaşması sonucu diğer yarışmacılar tarafından yakalandı geçen hafta fanları tarafından affedilmesine rağmen bu hafta yine performansını düzeltmeyince fanlarınında ilgisini kaybetti.(Son haftalardaki barışın abuk sabuk konuşmaları da nasıl kaprisli ve popstarda kendini kasan birisi olduğunu azda olsa açıklığa kavuşturdu sonuçta popstar konuşmasını da bilmelidir öyle abuk sabuk konuşmamalıdır.)Bayhandaki gelişme bence çok iyi oğlanın kendine güveni geldi yüzü gözü açıldı ve kendi türünde güzel söylüyor iyi bir eğitimle kendi dalında çok iyi bir şarkıcı olabilir o yüzden elemeler gayet normaldi bence hatta en haklı eleme bile olabilirdi bu haftaki.
Mesaj tarihi:
said:
Evolution, 17 January 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
said:

..ktan bir yarışma için Türk halkını salak olarak nitelemek bu kadar kolay demek?

bir çok örneği var bunun bir popstar a dayalı söyleceğini zannetmiyorum..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 18 January 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
YA ELALEM MARSA NASIL GİDER , NASİL ADAM YOLLAR , NASIL KOLONİ KURARİM HESABİNDA , SİZ HALA ........

diger ulkelerde de popstar var ama konseptleri farklı biraz.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Mesaj tarihi:
Bencede Bayhanın Bir Upgrade İhtiyacı Var Şöle Burnunu iyi bi Elden gaçirmek İşin başlangıcı olabilir
(ama bayhan ciddi ciddi bişeyler yapacak)[signature][hline].......

ICQ=173110143
Mesaj tarihi:
Bayhanin konusmalari felan duzeldi
eskiden agzinda laf geveleyip durudu ve cogunlukla aptalca seyler soylerdi simdi baya guzel konusuyor iyi cevaplar veriyo.
Ayrica cuma gunu sarkilarini olagan ustu soyledi.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:

Fazla ucma dostum...Adam cok kotu degil bence,yeri popstar degil o baska ama adam feci azimli ,ilk geldigi haliyle simdikine bir bak bir de hayatina bir bak...Bence haksizsin.(Ben oy moy vermedim bu arada buna para harcayacak bir kisi degilim ama veren tanidiklarim var.)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
  • Yeni Oluştur...