Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Şimdi gp de ben bi şeyi anlamadım. Şimdi şarkı 110 metronomla gidio mesela nası bi bölümünde 170 metronoma geçecem ? Birde bunun crack i nası yapılıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Pardon sabah sabah yanlış yere de açtım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu tabır ne anlıyamadım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ne Gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 guitar pro nedir? ilgisayar programı mıdır yoksa direkt gitar ekipmanı mı? ona göre sallıycam ilgili yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tekrar özürdilerim ya, bilgisayar programı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yoo burada uygun sayılır program sonuçta metronom olayı yukarda rakamla yazıyor ritim onu değiştirip yukarı ok tuşuna basıcaksın(rakamın yanında ok tuşları var) hemen yukardaki araç çubuğunun üzerinde ortada olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 onu biliyorum da şimdi mesela şarkının bi bölümü 160bpm öteki bölümü 120bpm nası geçiş yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben genellikle tab için kullanıoyurm Guitar Pro yu.. Metronom olayını bilemeyeceğim. Crack olaylarını burada konuşmuyoruz, ama Kazaa networkünü şşşöööle bir aramanı rica edeceyim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 crack buldum da yapamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Crack olaylarını forumda mı konuşmuyoruz yoksa başka bi forum alanında mı konuşuyoruz tam olarak anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kanunsal olarak ayıp olduğu için burda konuşmuyoruz ( @ Paticik ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ha bölüm bölüm diyosun o şekil olmaz sanırım onu nasıl ayarlıyoduk hatırlamıyorum tam olarak ama sanırım nota satırlarının(neydi isimleri yaw.işte şu 6 tane çizgi) başına koyulan işaretlerle ritmi belirleyebiliyosun şarkı aralarında ritmi değiştirmek için oraya o işaretlerden koyuyosun nasıl koyulduğunu tam bilmiyorum ama zor diildir herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya saol herhalde öyle bişi bulurum bide bişi soracam bu arada nota satırlarına bar deniyodu bişi soracam şimdi bir şarkının time signature nı nası anlarım ben sayarak 17/8 çıktı :D başka nası anlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar